Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu likes this :) Anunţul lui Viorel Moldovan, după un nou succes pentru Chindia: ”1-0 este scorul meu preferat”

Dan Petrescu likes this :) Anunţul lui Viorel Moldovan, după un nou succes pentru Chindia: ”1-0 este scorul meu preferat”

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Academica Clinceni şi face un pas important în lupta pentru promovarea în Liga I.

Viorel Moldovan, tehnicianul Chindiei, a fost foarte mulţumit de modul în care elevii săi au jucat. Tehnicianul echipei din Târgovişte pare s-o ia pe urmele lui Dan Petrescu şi a anunţat că 1-0 este rezultatul lui preferat.

Mă bucur mult că am reuşit să fac un grup unit la Chindia. Avem o stare de spirit excepţională, iar acest lucru ne va ajuta să promovăm. Azi sunt trei puncte obţinute cu multă muncă. Nu a fost deloc uşor. Nimeni şi nimic nu ne va opri din drumul spre Liga I.

1-0 este rezultatul meu preferat.

Consider că am câştigat pe merit acest meci cu Clinceni. Defensiv am stat foarte bine azi. Clinceniul nu e întâmplător pe primul loc în Liga a 2-a, au jucat foarte bine. Noi sperăm să ajungem în Liga I direct, fără a mai juca baraj. Trebuie să menţinem distanţa faţă de locul trei”, a spus Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindiaclinceni 

viewscnt
Articole similare