Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, luat pe nepregătite de o super mutare făcută de o rivală din Liga 1: ”Nu mă aşteptam să revină în România”

Dan Petrescu, luat pe nepregătite de o super mutare făcută de o rivală din Liga 1: ”Nu mă aşteptam să revină în România”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu se declară surprins de o mutare făcută de una dintre rivalele la titlu.

Craiova a reuşit una dintre cele mai tari mutări din acest sezon. Echipa din Bănie a reuşit să-l convingă pe Victor Piţurcă să preia funcţia de manager general, pentru o perioadă de trei ani şi fostul selecţioner şi-a propus să ia titlul şi să intre în grupele cupelor europene.

Dan Petrescu spune că a rămas surprins de această mutare şi consideră că U Craiova CS s-a întărit foarte mult prin aducerea lui Victor Piţurcă:

”Dacă va fi antrenor, e o surpriză, pentru că nu a antrenat de mulţi ani. Nu mă aşteptam să revină în fotbalul românesc. Craiova va fi mai puternică, pentru că are o experienţă, are un nume şi a făcut foarte mult pentru fotbalul românesc. Sunt convins că va aduce ceva în plus la Craiova, mai ales că ei au un lot foarte bun de jucători acolo”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare