Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, luat prin surprindere de ce s-a întâmplat cu CFR Cluj în Liga 1. Schimbarea anunţată în privinţa lui Denis Alibec

Dan Petrescu, luat prin surprindere de ce s-a întâmplat cu CFR Cluj în Liga 1. Schimbarea anunţată în privinţa lui Denis Alibec

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu se aştepta ca formaţia sa să aibă un parcurs atât de bun în campionat – 16 victorii în 18 etape, dar nici la parcursul slab din Conference League – o remiză, patru înfrângeri.

Petrescu: "Nu mă aşteptam nici în cele mai frumoase visuri ca echipa asta după 18 meciuri să aibă 16 victorii"

“Normal că e un meci special. Aşteptările erau mari, ne aşteptam să facem puncte mai multe. În campionat este o surpriză plăcută tot ce se întâmplă. Nu mă aşteptam nici în cele mai frumoase visuri ca echipa asta după 18 meciuri să aibă 16 victorii, în acelaşi timp nu mă aşteptam ca în Conference League să fim doar cu un punct după cinci meciuri. Realitatea este aceasta, putem găsi o mie de scuze, dar scuzele nu le acceptă nimeni şi toţi ştiţi ce s-a întâmplat aici la club, n-a fost o stabilitate. Poate acest lucru s-a văzut în Europa, dar în campionat nu s-a simţit. Cred că este de învăţat din ce s-a întâmplat anul ăsta, o lecţie pentru viitor. Dar în acelaşi timp sunt conştient că adversarii cu care am jucat sunt din campionate mult mai puternice decât campionatul românesc”, a spus Petrescu.

Petrescu a declarat că are aceleaşi probleme de lot ca înainte: “Culio şi Petrilă rămân în continuare accidentaţi, plus că sunt jucători care nu sunt pe lista UEFA. Dar vom găsi 15-16 jucători care să lupte, să dea tot să încercăm să câştigăm acest meci”.

Tehnicianul a spus că ar fi fost diferit dacă el ar fi fost antrenorul echipei CFR Cluj atunci când s-a făcut campania de achiziţii. “Nu vreau să acuz pe nimeni de nimic, dar una e să încep eu de la zero, să fac campania de achiziţii... Când am venit a trebuit repede să fac ceva şi a trebuit să imprim un alt stil de joc şi faptul că nu am fost de la început a contat foarte mult. Poate eram mai buni, poate nu eram mai buni. Nu ştiu”, a afirmat el.

Dan Petrescu a vorbit şi despre Denis Alibec: “Am vorbit cu Alibec, a venit la antrenament, s-a antrenat foarte bine. Eu iubesc toţi fotbaliştii pe care îi antrenez, dar dacă greşesc, plătesc. Eu dau a doua şansă tuturor jucătorilor”.

CFR Cluj va întâlni echipa Jablonec, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în ultima etapă a grupei D din Conference League. CFR Cluj ocupă ultimul loc în grupă şi nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare