Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, mai îngrijorat ca niciodată: "Băieţii sunt terminaţi acum. Nu mai depindem de noi. Zeiţa Fortuna e de partea lor"

Dan Petrescu, mai îngrijorat ca niciodată: "Băieţii sunt terminaţi acum. Nu mai depindem de noi. Zeiţa Fortuna e de partea lor"

CFR Cluj

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, pe Arena Naţională, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, reuşind să egaleze datorită unui gol marcat în minutul 90+1.

"E foarte greu să vorbesc la cald. E a doua oară când suntem egalaţi în prelungiri de Steaua şi a patra oară per total. Zeiţa Fortuna e de partea lor în acest sezon. Când primeşti doar un şut pe poartă şi iei gol, cineva acolo sus nu te iubeşte. Băieţii sunt terminaţi acum. Mi-e teamă de meciul următor, speră să-şi revină. Din păcate nu mai suntem la mâna noastră

A fost presiune mare pe ambele echipe. Prima repriză nu a fost frumoasă pentru fani. La pauză am avut o discuţie mai dură, le-am spus că trebuie să facem ceva. În repriza a doua am arătat mai bine. Suntem în cărţi încă, dar nu mai depindem de noi. Aş fi preferat să joc eu acum cu Iaşi, nu cu Craiova. Iaşiul nu ştiu dacă mai are chef să joace. Probabil că Steaua va avea un meci uşor. Tre să facem miracole să-i prindem la golaveraj.

Nu aveam probleme cu Mihai Stoica, eu dau mâna cu oricine. Înţeleg situaţia, el îşi apără clubul lui" - a spus Dan Petrescu la Telekom Sport. 

Echipa lui Nicolae Dică se menţine pe primul loc în clasament, având 43 de puncte, iar clujenii sunt în continuare pe 2, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescufcsbcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare