Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, mesaj direct pentru jucătorii CFR-ului care sunt aproape să plece! ”Mai sunt banii, comisioane, tot felul de probleme!”

Dan Petrescu, mesaj direct pentru jucătorii CFR-ului care sunt aproape să plece! ”Mai sunt banii, comisioane, tot felul de probleme!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR poate rămâne fără 4 jucători importanţi.

Campioana României este activă pe piaţa transferurilor, iar Dan Petrescu poate rămâne fără Cristian Bălgrădean (33 de ani), Mike Cestor (29 de ani), Mateo Susic (31 de ani) şi Billel Omrani (28 de ani).

Cei patru fotbalişti au intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR, iar conducerea ardelenilor se află în negocieri cu ei. Acum, antrenorul Dan Petrescu le-a transmis celor 4 jucători că îşi doreşte ca ei să rămână în continuare în Gruia. Totul va depinde şi de modul cum vor decurge negocierile, iar în cazul lui Omrani au apărut informaţii conform cărora francezul ar fi semnat un nou contract. 

”Mai sunt banii, comisioane, tot felul de probleme!”

”Omrani şi cu Ştefan au pierdut pregătirea. Amândoi au fost cu COVID, deci au lipsit motivat. Nu ce s-a speculat prin presă, că Omrani n-a mai vrut să vină. Ei sunt în urmă cu pregătirea, lucrează în fiecare zi în plus. Sper ca până la meciul cu Botoşani să fie la 100%.

Normal, Omrani intră în planurile mele. Doar să nu vină vreo ofertă... ştiţi că mai are şase luni de contract. Noi sperăm în continuare să semneze. S-a speculat că m-am certat cu el sau că nu am nevoie de el. Am nevoie de Omrani, şi el are nevoie de CFR. Campionatele cele mai bune din cariera lui au fost cu Dan Petrescu antrenor. Rezultatele cele mai bune ale CFR-ului au fost cu Omrani pe teren. Este golgheterul all-time în Europa, mi-l doresc în continuare. Dar când este în ultimele şase luni, poate să decidă ce vrea.

În cazul ăsta mai sunt câţiva jucători: Cestor, Susic, Bălgrădean. Conducerea vorbeşte cu toţi, sunt aproape rezolvate. Eu îmi doresc toţi aceşti jucători, dar mai sunt banii, comisioane, tot felul de probleme. Dar aceşti jucători au avut rezultate bune cu mine. Vedem până pe 15 februarie ce va fi”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

CFR Cluj va juca primul meci din 2022 contra FCSB-ului, duminică, de la ora 22. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare