Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu: "Nu suntem mulţumiţi de tragerea la sorţi pentru că avem un meci foarte greu în Suedia!" Ce a spus despre calificarea lui FCSB: "N-am mai văzut aşa ceva" VIDEO

Dan Petrescu: "Nu suntem mulţumiţi de tragerea la sorţi pentru că avem un meci foarte greu în Suedia!" Ce a spus despre calificarea lui FCSB: "N-am mai văzut aşa ceva" VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a IV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Crepulja '45 (autogol) şi Debeljiuh '61.

CFR Cluj este noul lider din Liga I, iar Dan Petrescu pare, în sfârşit, mulţumit: "Când câştigi un meci, eşti fericit, normal. Am dominat meciul, iar scorul este meritat. Am dat în bară, am dat pe lângă, dar am primit un autogol cadou. Câteodata ai ghinion, câteodată ai noroc, aşa e în fotbal" a explicat tehnicianul campioanei.

El a vorbit despre fundaşul echipei sale, Andrei Burcă, unul dintre jucătorii polivalenţi din lotul echipei sale, care pentru echipa naţională a jucat ca fundaş dreapta: "Burcă e fundaş central de meserie, dar l-am folosit şi ca fundaş dreapta pentru ca aveam mare nevoie de el. Aşa am dat o soluţie pentru echipa naţională, iar cu Austria cred că a jucat foarte bine"

CFR Cluj a evitat adversari dificili la tragerea la sorţi. Dacă CFR o învinge pe Djugarden în meciul de joi din turul al treilea va avea un duel fie cu Suduva din Lituania şi cu finlandezii de la Kups Kuopio. Ardelenii ar fi putut nimeri din nou cu  Dinamo Zagreb sau cu Young Boys: "Dacă batem Djurgardens, vă spun dacă suntem mulţumiţi. Nu suntem mulţumiţi de tragerea la sorţi pentru că avem un meci foarte greu în Suedia. Cine va câştiga acel meci va fi favorită în play-off" a mărturisit Petrescu. Antrenorul campioanei este însă mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din partida cu Astra: "Voi avea o misiune grea să fac primul 11 dacă revine şi Deac. Pentru că jucătorii care au evoluat azi, m-au mulţumit. Dacă trecem de Djurgardens suntem favoriţi"

Legat de calificarea rivalilor de la FCSB, Dan Petrescu recunoaşte că nu a mai văzut un meci precum cel contra sârbilor de la Backa Topola, dar este convins că după focarul de COVID-19, FCSB va ieşi mai puternică: "N-am mai văzut meci ca cel al FCSB-ului, poate în ligile inferioare. Momentele astea te fac mai puternic şi eu cred că vor fi mai puternici după focarul de COVID-19" a mai spus Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare