Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu n-a uitat victoria uriaşă cu Rangers şi promite un meci mare cu Celtic. Ce jucător poate rata partida cu scoţienii: "E o pierdere extraordinară"

Dan Petrescu n-a uitat victoria uriaşă cu Rangers şi promite un meci mare cu Celtic. Ce jucător poate rata partida cu scoţienii: "E o pierdere extraordinară"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut rezultatul de care avea nevoie în Israel, 2-2, a eliminat-o pe Maccabi Tel Aviv şi s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În faza următoarea, echipa pregătită de Dan Petrescu va da peste campioana Scoţiei, Celtic.

Dan Petrescu are amintiri plăcute când vine vorba de scoţieni, iar acum speră să repete performanţa din urmă cu 10 ani. În octombrie 2009, cu Petrescu pe bancă, Unirea Urziceni câştiga cu 4-1, în grupele Ligii Campionilor, pe terenul rivalilor lui Celtic, Rangers Glasgow.

"Când ne calificam împotriva unei echipe mai valoroase, toată lumea merită felicitări, titularii şi rezervele, tot clubul CFR. Recuperarea va fi foarte grea. Încerc să fac o echipă pentru campionat şi o echipă pentru Champions League. Culio nu cred că va putea juca la meciul cu Celtic, ceea ce e o pierdere extraordinară.

Am luat-o uşor, am început cu Astana, care are 30 de milioane în plus la buget, Maccabi la fel. Bugetele nu joacă, dacă ai o echipă adevărată cu jucători care se bat, dacă ne organizăm bine şi facem bine fazele fixe, se poate. Am avut o experienţă plăcută în Scoţia ca antrenor, sper să mai am, am marcat 4 goluri din faze fixe cu Glasgow Rangers.

Rondon a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren prin efortul pe care l-a depus. A alergat foarte mult pentru că ne-au pasat jucătorii de la Maccabi şi trebuia să facă faza de apărare. Şi chiar a făcut-o tot meciul. A şi marcat şi un gol meritat pentru că, de când a venit, a avut ocazii şi nu reuşise să marcheze. E un profesionist senzaţional şi a fost unul dintre cei mai buni de pe teren.

Culio sigur a fost cel mai bun de pe teren, asta e opinia mea. Nu are rost să mă mai repet, Culio este cel mai bun jucător din istoria CFR-ului, asta e opinia mea şi mi-o menţin. Astăzi, multi au început să-mi spună că am dreptate, înainte nu. Am şi eu un ochi format şi nu vreau să-l laud eu pe Culio. N-am nimic cu el, dar asta cred eu despre el.

Orice calificare e importanta. Ca sa ajungi in grupe, mai trebuie sa treci 2 tururi. E foarte greu. Ne-am asigurat play-off-ul de Europa League, dar imi doresc mai mult. Asa am fost mereu, si pe la Unirea Urziceni nu eram apreciat, nici la CFR in primul an, nici al doilea an. Poate daca ajungem in grupele UEFA Champions League vom fi apreciati, pana atunci stilul lui Dan Petrescu nu place, nu inteleg ce are lumea cu stilul acesta, este un stil invingator si sper sa-l mentin si anul acesta sa ajungem in grupe si sa castigam campionatul.

Daca am avut acest succes în Scoţia, îmi doresc sa il am din nou. Trebuie sa studiez bine adversarul pentru ca nu l-am vazut, nu il stiu. Pana atunci avem meciul de sambata cu Chindia, foarte greu, daca il pierdem o sa uite toata lumea aceasta calificare pe care am avut-o cu Maccabi. Eu ma concentrez deja pe meciul de sâmbătă, chiar în avion am vazut un meci jucat de Chindia" , a spus Dan Petrescu la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga campionilor 

viewscnt
Articole similare