Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, nemulţumit: "Am început meciul de la 0-1. Aş fi făcut 8 schimbări la pauză!". Laude pentru un jucător: "Îi stă capul la fotbal acum"

Dan Petrescu, nemulţumit: "Am început meciul de la 0-1. Aş fi făcut 8 schimbări la pauză!". Laude pentru un jucător: "Îi stă capul la fotbal acum"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului CFR Cluj - Dinamo 4-1, în Liga 1.

Dan Petrescu, nemulţumit: "Am început meciul de la 0-1. Aş fi făcut 8 schimbări la pauză!". Laude pentru un jucător: "Îi stă capul la fotbal acum"

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 4-1 în Gruia, după ce a fost condusă. A egalat înainte de pauză şi în repriza a doua a profitat de faptul că Steliano Filip şi-a lăsat colegii la greu. A fost eliminat în prelungirile primei reprize, iar în repriza a doua Gabriel Debeljuh a reuşit un hat-trick.

"Bursucul" a spus că a fost foarte nemulţumit la pauză şi ar fi făcut opt schimbări. "Am început meciul de la 0 la 1 şi indiferent cu cine joci e greu. Adversarul ştie să se apere, blochează toate culoarele, trage de timp, e normnal să facă aşa ceva. Şi ne-am făcut viaţa grea singuri, asta înseamnă că nu am fost mental pregătiţi bine.

Am avut noroc că am egalat înainte de pauză şi ei au luat roşu, altfel era foarte greu. Singurul lucru pozitiv în prima repriză a fost golul lui Deac.

Cei care au ieşit nu sunt ei vinovaţi, că toată echipa a fost sub nivel, aş fi făcut vreo opt schimbări la pauză dar nu am avut cum şi am făcut numai două. Le-am spus la jucători că nu e de vină nici Susic, nici Marco, toţi. Ar fi trebuit să-i schimb pe toţi.

Mă bucur că un jucător de pe bancă a reuşit să marcheze 3 goluri înseamnă că îi stă capul acum la fotbal şi nu la alte probleme", a spus Dan Petrescu.

Petrescu a vorbit despre presiunea de la CFR Cluj şi despre înjumătăţirea punctelor din playoff, care nu e deloc pe placul său: "La CFR şi când câştigi, şi când e egal, şi când pierzi e presiune şi o simţi sută la sută. E un club care s-a obişnuit cu victoriile, avem 5 la rând acum. Din păcate pentru noi vine tăierea de capete, adică tăierea de puncte. Şi trebuie să ne trezim la realitatea care o să înceapă.

Nu sunt de acord ca să începem cu înjumătăţirea de puncte, dacă se începea fără înjumătăţire eram de acord să se joace play off cât vor ei.

Cred că e record în istoria fotbalului românesc a fost cel mai bun sezon,. dar nu am câştigăm nimic, asta e problema cea mai mare. Şi ce meciuri vor veni de playoff, 10 finale, e posibil orice în playoff. Mă aştept să avem 10 meciuri la limită, cu mici detalii şi vor fi pe viaţă şi pe moarte", a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

CFR Cluj - Dinamo 4-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa Dinamo, în etapa a XXX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Dinamovistul Steliano Filip a primit un cartonaş roşu în minutul 45+2, după ce l-a lovit cu cotul în săritură pe Bordeianu.

Au marcat: Deac '39, Debeljuh '51, '58, '76 / Aloe '4.

1-0, min. 4: După un corner, Morar a interceptat în careu un balon ricoşat dintr-un adversar, a centrat în faţa porţii şi Aloe a deviat mingea în poartă din câţiva metri;

1-1, min. 39: Bordeianu l-a găsit nemarcat în careu pe Deac, cu o pasă peste apărarea dinamovistă, iar acesta din urmă a preluat şi a marcat cu un şut din colţul drept al careului mic;

2-1, min. 51: Debeljuh a înscris cu un şut de la circa zece metri, după un balon deviat de Omrani;

3-1, min. 58: Petrila i-a trimis balonul în careu lui Omrani, acesta a pasat cu călcâiul la Debeljuh, care a rămas singur cu Eşanu şi a marcat fără probleme din interiorul careului mic;

4-1, min. 76: Manea a centrat de pe partea dreaptă şi Debeljuh a înscris cu capul, de lângă Ehmann.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Hindrich - Graovac (Manea '74), Yuri, Burcă - Susici (Omrani '46), Bordeianu (Păun '63), Boateng (Chipciu '78), C . Deac, Camora - Dugandzici (Debeljuh '46), Petrila. Antrenor Dan Petrescu;

Dinamo: Eşanu - De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu - Buleică (Bani '55), Pierret, Carp (Borduşanu '55), Steliano Filip - Vlad Morar (G. Creţu '46), Grădinaru (D. Ţone '73). Antrenor Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Steliano Filip '39, '45+2 / Graovac '69, Manea '79.

Caronaş roşu: Steliano Filip '45+2.

Arbitri: Iulian Călin - Valentin Avram, Daniel Mitruţi - George Găman;

Observator: Nicolae Grigorescu şi Cătălin Cursaru.

Afla mai multe despre: dan petresculiga 1cfr clujreactie 

viewscnt
Articole similare