Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, noi dezvăluiri despre plecarea de la CFR Cluj: "În România sunt mulţi oameni geloşi. Şi-au dat seama că au greşit". Anunţ despre revenire

Dan Petrescu, noi dezvăluiri despre plecarea de la CFR Cluj: "În România sunt mulţi oameni geloşi. Şi-au dat seama că au greşit". Anunţ despre revenire

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a oferit noi detalii despre ultima plecare de la CFR Cluj. El a dezvăluit că nu a mai avut parte de susţinere, dar a afirmat că ar reveni.

Dan Petrescu, despre plecarea de la CFR Cluj

"Bursucul" e liber de contract de la începutul acestui an şi vrea să revină pe banca tehnică a unei echipe. Nu în orice condiţii, deşi recunoaşte că îi lipseşte fotbalul. 

Antrenorul a oferit detalii şi despre ruptura de la CFR Cluj, în urma titlurilor cucerite: "A fost o problemă internă. Ca în România, când cineva prinde prea multă putere, sunt mulţi oameni geloşi. N-am mai avut înceredere în cineva din club, care nu mi-a mai dat încrederea necesară. Am simţit că e momentul să nu mai stau. Să mai simtă şi alţi antrenori... Cred că şi-au dat seama că au greşit faţă de mine, cred. Mi-a părut puţin rău, că mă ataşasem. Clujul rămâne una dintre casele mele şi sigur că mă voi întoarce acolo. Mă aştepăt să antrenez o echipă, dar n-aş vrea să mă grăbesc", a declarat fostul antrenor al campioanei României, pentru contul de YouTube Constantinescu Sorin.

Dan Petrescu susţine că nu cere salarii mari, întrucât vrea să fie răsplătit în funcţie de performanţe: "Steaua (n.r. - FCSB) l-a pus pe Edi Iordănescu. Toată lumea zice că sunt prea scump, dar nu e adevărat. Eu doar îmi fac meseria. Vreau bani numai la performanţă. Vrei un salariu doar să trăieşti. Dar bonusurile mari le vreau doar la performanţă, mi se pare normal. Lumea fuge de mine. În România chiar nu sunt bani. De aia nici nu avem performanţă, nici la nivel de club, nici la nivel de naţională. 

Nu mai pot merge la orice echipă pentru orice. Nu mă grăbesc, deşi îmi lipseşte fotbalul. Şi în România îmi doresc să revin, nu doar în străinătate", a adăugat fostul fotbalist al naţionalei. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare