Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu crede în scenariul reluării campionatului la 15 mai. "Important este să fie lumea sănătoasă. Cred că va mai dura două-trei luni"

Dan Petrescu nu crede în scenariul reluării campionatului la 15 mai. "Important este să fie lumea sănătoasă. Cred că va mai dura două-trei luni"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, este îngrijorat de situaţia mondială, în contextul pandemiei de coronavirus. Nici situaţia din România nu îl linişteşte pe "Bursuc", pesimist în legătură cu reluarea campionatului de la 15 mai.

La ora actuală, în România se înregistrează 2.738 de cazuri de persoane infectate pozitiv cu COVID-19, dintre care 116 şi-au pierdut viaţa. Cu toate acestea, Alexandru Rafila, preşedinte al Societăţii Române de Microbiologie a mărturisit că pe 15 mai românii vor putea ieşi din case, semn că pandemia va începe să dea înapoi în ţara noastră.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, este de părerea că situaţia grea traversată de România se va prelungi până în luna iunie-iulie şi nu crede în scenariul anunţat de Alexandru Rafila.

''Nu aş putea să vorbesc despre fotbal în perioada asta, nu îmi stă gândul la fotbal, având în vedere ce se întâmplă în lume, în momentul acesta. Este adevărat că dacă va începe mai repede campionatul, va fi cu atât mai bine, dar cel mai important este să fie lumea sănătoasă, să nu mai moară atâţia oameni. Însă, din păcate, nu ştie nimeni de pe planeta asta când vom fi din nou normali, noi putem să ne dăm doar cu presupusul. Eu nu cred că vom putea începe pe 15 mai, cred că va dura o lună jumătate, două", a declarat Dan Petrescu, pentru Mediafax.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 30 de puncte, la patru în faţa celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare