Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu este mulţumit: ”Nu mi-au dat penalty. A fost clar ca lumina zilei” + Jucătorul care l-a impresionat în meciul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu nu este mulţumit: ”Nu mi-au dat penalty. A fost clar ca lumina zilei” + Jucătorul care l-a impresionat în meciul cu Universitatea Craiova

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a primit vizita Universităţii Craiova şi a reuşit să îşi adjudece toate cele trei puncte, prin scorul de 1-0, într-un meci contând pentru etapa a noua din Liga 1.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu Universitatea Craiova. Tehnicianul are, însă o nemulţumire: nu a primit penalty!

”Am jucat cu o echipă în forma. Ei nu au avut lipsuri, noi da, eu zic că am avut o victorie fantastică. S-au dăruit, aşa cum îmi place mie, cu mintea, sufletul etc. Am înscris un gol pe care l-am exersat ieri la antrenament, asta mă bucură. N-am primit un penalty atât de clar, din păcate nu primim. Ori n-a văzut arbitrul ori nu ştiu. Eu zic că e o fază prea simplă să nu vezi. Arbitrii trebuie să fie mai atenţi. A fost clar ca lumina zilei. De când am venit eu.. se adună, unu aici, unu acolo! 

În rest nu m-a deranjat nimic azi. Eu le-am transmis băieţilor să lupte. Jucătorii noştri au vrut mai mult şi s-a văzut. La Craiova se vede la ei mâna lui Reghecampf. 

M-a surprins Costache, azi, că a câştigat duelurile. Costache e un jucător de bază, cu el CFR a luat patru campionate.

Cât despre Culio dacă iese el, pierdem inima acestei echipe. Mijlocaşii Craiovei sunt foarte tehnici toţi. La Botoşani a fost alt tip de meci. El la vârsta lui să joace e incredibil. Sunt dubii asupra lui, dar eu nu am. Vor mai fi, dar nu mă interesează”, a declarat Petrescu după meci.

Întrebat despre Rodriguez, care în mandatul lui Marius Şumudică a jucat, Petrescu a explicat: ”E o problemă nu am unde să-i pun. dacă se va mări lista. Se antrenează excelent. Sunt surprins de atitudinea lui Tahiri şi Fofana, joi o să îi vedeţi titulari. N-am câştigat nicioadtă ca antrenor cupa în România, doar în China. De când sunt la cFR a fost groaznică tragerea la sorţi. Nu ne predăm cu Craiova. O să vedem şi cu cine jucăm, că nu avem vârf, am doar Costache şi nu risc să îl pierd”.

Cele două formaţii se vor întâlni şi joi, de data aceasta la Craiova, în 16-imile Cupei României.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare