Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu glumeşte: "Eu nu cred că vom câştiga acest campionat". I-a acuzat pe cei de la Gaz Metan de anti-joc: "N-au contat mai deloc"

Dan Petrescu nu glumeşte: "Eu nu cred că vom câştiga acest campionat". I-a acuzat pe cei de la Gaz Metan de anti-joc: "N-au contat mai deloc"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a declarat, încă o dată, după egalul cu Gaz Metan, 0-0, că echipa sa nu va câştiga titlul în acest sezon. Totodată, tehnicianul i-a acuzat pe cei de la Gaz Metan Mediaş de anti-joc.

"Eram mulţumiţi cu victoria, dar până la urmă, dacă nu primeşti gol în deplasare şi n-ai reuşit să marchezi, asta meriţi. Ei n-au contat mai deloc în atac, au jucat acest punct şi sper, când joacă acasă, să joace aşa cu celelalte, cu sacrificul acesta pentru un punct, pe care eu nu l-am înţeles. Punctul acesta prcatic nu ştiu dacă îi ajută pe ei aşa mult.

Sperăm să joace aşa în continuare, cum au făcut-o azi, cu determinarea asta şi atunci voi fi şi eu mulţumit, să-i văd pe Marius Constantin şi pe Pleşca cum joacă cu Dan Petrescu, împotriva mea toate meciurile, bravo lor. Marius Constantin a fost jucătorul meu în China, de câte ori joacă cu mine, mereu e cel mai bun de pe teren. Iar a făcut un meci extraordinar, sper ca şi la meciurile următoare să facă la fel", a declarat Dan Petrescu la flash interviul de la finalul partidei. 

Dan Petrescu: "Nu cred că vom câştiga campionatul"

Nu este prima oară când Dan Petrescu declară că echipa sa nu va reuşi să câştige al treilea titlu consecutiv, chiar dacă este în continuare pe primul loc, cu 30 de puncte, patru diferenţă de FCSB: "Eu nu cred că vom câştiga acest campionat şi merg pe această idee. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă, dra nu are rost să mai vorbesc. N-avem nici noroc şi nu avem nici altele. N-avem şanse mari să câştigăm campionatul acesta, chiar dacă toţi ne văd favoriţi pe noi".

"Va fi trist meciul, fără spectatori, la fel ca azi. Un meci cu dramatism, sigur, cu ţipete, cu urlete, ca azi, cu nervi şi să vedem cine va avea noroc la final, dar sigur va fi un meci foarte, foarte strâns şi cu intensitate şi va fi un meci pe muchie de cuţit, pentru că tot timpul au fost aşa meciurile cu FCSB", a mai spus Petrescu, despre meciul cu FCSB. 

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare