Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu înţelege de ce a revenit la CFR: "Au venit după mine până în Dubai". Cum a comentat mandatul lui Minteuan: "Doar Solskjaer a putut aşa ceva"

Dan Petrescu nu înţelege de ce a revenit la CFR: "Au venit după mine până în Dubai". Cum a comentat mandatul lui Minteuan: "Doar Solskjaer a putut aşa ceva"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a condus primul său meci de la revenirea pe banca CFR-ului. Clujenii au remizat, într-o partidă amicală, scor 0-0, cu Gaz Metan Mediaş.

"Am revenit după mult timp, după 9 luni şi nu am vrut să pun prea multă presiune pe jucători. Să îi las să se bucure de fotbal, mai ales că era un meci amical şi am fost foarte mulţumit de atitudine, de aia nici nu prea m-am implicat prea mult.

Nu mă aşteptam să fie un meci atât de bun din punct de vedere fizic. Agresivitate maximă. Cei de la Mediaş au jucat cu pasiune. Voiau să câştige neapărat astăzi. Din ce am înţeles, primeau şi o primă dacă se impuneau.

N-o să-mi fie uşor în acest moment să gestionez acest lucru, dar presiunea toată 100% va fi pe mine acum, pentru că am venit într-un moment în care echipa e pe locul 1, are 4 puncte şi 5 puncte faţă de locurile 2 şi 3. Şi chiar nu am înţeles la un moment dat ce caut eu aici, pentru că echipa era... Au fost atâtea insistenţe din partea conducătorilor că mi-a fost foarte greu să refuz şi faptul că aş putea să joc în cupele europene din nou m-a motivat foarte mult. 

Ştiam grupul, ştiam clubul. Şi dorinţa pe care au manifestat-o venind după mine în Dubai, eram în vacanţă, aveam 4 zile libere din China şi m-am trezit cu conducătorii clubului la mine acasă în Dubai, a fost foarte greu pentru mine, că şi acolo eram foarte bine, mă înţelegeam excelent cu patronul, cu jucătorii şi n-a fost o decizie uşoară.

Minteuan a făcut o treabă extraordinară, cinci victorii, cred că nici un interimar n-a reuşit aşa ceva, poate numai Solskjaer să fi făcut ceva de genul ăsta. Ceva de vis" , a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfrclujgaz metan 

viewscnt
Articole similare