Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu: ”Nu mă aşteptam să învingem cu 3-0 la Voluntari!” Motivul pentru care s-a supărat pe Deac

Dan Petrescu: ”Nu mă aşteptam să învingem cu 3-0 la Voluntari!” Motivul pentru care s-a supărat pe Deac

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să se impună cu 3-0 la Voluntari, dar Dan Petrescu spune că diferenţa în teren n-a fost chiar atât de mare. Antrenorul CFR-ului le cere în continuare jucătorilor să-şi păstreze concentrarea.

Dan Petrescu spune că a rămas surprins că jucătorii săi au înscris de trei ori în poarta lui FC Voluntari, o echipă despre care spune că se mobilizează foarte bine cu echipele mari: ”Ne eram teamă de acest meci, pentru că ştiam că vor primi gol greu. Nu mă aşteptam la acest rezultat şi nu cred că reflectă realitatea din teren. Per total, cred că merităm victoria. Voluntari a jucat de două cu Steaua, a făcut 0-0 şi 1-1. Pe Astra i-a învins... Cu echipele mici se încurcă ei. La faze fixe sunt foarte buni. Au jucat şi cu 3 fundaşi astăzi, pentru a marca la faze fixe”.

Petrescu nu este entuziasmat nici de avansul de 8 puncte pe care l-a luat în faţa FCSB-ului, care are însă un meci în minus: ”Nu spune nimic diferenţa aceasta de puncte. Steaua are un meci în minus şi e posibil să câştige. La două egaluri şi un eşec se duce această diferenţă de puncte. Important este să nu mai intrăm noi într-o criză de rezultate”.

Ciprian Deac a reuşit să înscrie golul de 2-0 după o fază superbă construită de el. Apoi, şi-a scos tricoul pentru a-şi arăta masa musculară. Însă arbitrul i-a arătat galben. Dan Petrescu spune că l-a nemulţumit acest gest: ”Nu am văzut ce a făcut Deac. Am văzut doar că a luat galben şi asta m-a supărat. Pentru că nu e bine ca un jucător ca Deac să ia galben. Sper ca în continuare să aibă forma de acum”.

Arlauskis a împlinit 30 de ani

Portarul lui CFR Cluj a împlinit 30 de ani în ziua în care românii sărbătoresc Ziua Naţională. Arkaluskis susţine că victoria cu FC Voluntari este cel mai frumos cadou pe care-l putea primi: ”Era foarte important meciul pentru noi. Este cel mai bun cadou de ziua mea. Am echipă foarte bună, fundaşi, tot, ne apărăm foarte bine şi mă bucur. Uneori e mai greu, uneori e mai uşor, important e să luăm 3 puncte. Nu contează cum. Sper să o ţinem tot aşa. Important este în vară să terminăm pe primul loc. Acum nu contează câte puncte avem”.

Afla mai multe despre: dan petresculiga 1cfr clujfc voluntari 

viewscnt
Articole similare