Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu va mai fi prezentat sâmbătă. Motivul şi când va avea loc prezentarea oficială

Dan Petrescu nu va mai fi prezentat sâmbătă. Motivul şi când va avea loc prezentarea oficială

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Dan Petrescu au amânat conferinţa de prezentare a noului tehnician de la CFR Cluj. Motivul a fost explicat într-un comunicat de presă.

“Din cauza oboselii acumulate în ultimele zile, a orelor multe petrecute în avion şi a lipsei de odihnă, antrenorul nostru, Dan Petrescu, nu se simte bine pentru a participa la conferinţa de presă de astăzi, iar din aceste motive conferinţa va fi amânată pentru săptămâna viitoare, la o dată pe care o vom anunţa ulterior. Atât clubul CFR Cluj, cât şi Dan Petrescu vă mulţumesc pentru înţelegere”, scrie în comunicatul emis de club.

Cu Dan Petrescu antrenor, CFR Cluj a cucerit titul de campioană în sezonul trecut, însă "Bursucul" nu a mai apucat să antreneze echipa în preliminariile Champions League, după ce a semnat cu gruparea chineză Guizhou Hengfeng. A fost înlocuit cu Edward Iordănescu, care a fost demis însă după doar trei partide la gruparea din Gruia.

CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1, cu un avans de 4 puncte faţă de următoarea clasată, Craiova, şi cinci faţă de ocupanta locului 3, FCSB.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare