Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu vrea să desfacă şampania: ”Trebuie să uităm victoria cu Astra. Craiova vine disperată să câştige cu noi”

Dan Petrescu nu vrea să desfacă şampania: ”Trebuie să uităm victoria cu Astra. Craiova vine disperată să câştige cu noi”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 5-1 meciul cu Astra şi mai are nevoie de un singur punct în ultimele două etape pentru a deveni campioană.

Dan Petrescu le-a cerut jucătorilor să nu se bucure după victoria impresionantă de la Astra, iar clujenii sunt pregătiţi pentru un duel tare cu Craiova.

Nu s-a terminat încă! Avem nevoie de încă un punct, cu Craiova, pentru a deveni campioni. Ei vor veni disperaţi să joace şi să câştige. Nu va fi deloc uşor. Jucătorii mei trebuie să uite repede acest meci. E o victorie importantă, dar noi mai avem nevoie de încă un punct.

Am jucat cu o presiune maximă după ce FCSB a câştigat la Craiova.La 2-1, dacă nu marcam imediat, cred că aveam emoţii mari de tot pe final. Astra, în prima repriză, cred că a jucat mai bine decât noi.

Nu l-am văzut pe Adrian Stoian jucând, deci nu ştiu cum joacă şi nu ştiu de interesul CFR-ului pentru el”, a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare