Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, o nouă reacţie în stilul caracteristic. Ce a cerut după înfrângerea din Botoşani - CFR Cluj: "Am lipsit şase luni. Nu e uşor pentru mine"

Dan Petrescu, o nouă reacţie în stilul caracteristic. Ce a cerut după înfrângerea din Botoşani - CFR Cluj: "Am lipsit şase luni. Nu e uşor pentru mine"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost supărat din cauza rezultatului de la Botoşani, dar antrenorul a fost mulţumit de fotbaliştii de la CFR Cluj. În schimb, el a susţinut că echipa campioană ar fi trebuit să primească un penalty.

Dan Petrescu, după Botoşani - CFR Cluj 1-0

FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon. Golul a fost marcat de Kage, în minutul 71.

"Sunt foarte supărat pentru rezultat. Nu pot să spun că sunt supărat pe atitudinea jucătorilor sau cum au jucat. Am dominat în primele 30 de minute, nu am înscris, apoi Botoşani a dominat şi la pauză a fost un scor normal, 0-0. 

A fost o greşeală mare a portarului, dar nu cred trebuie să dăm vina pe portar. Toată echipa a pierdut meciul. Îmi pare rău că am început al treilea mandat cu o înfrângere. Nu mă aşteptam să vină, dar la Botoşani meciurile sunt grele. Micile detalii au făcut diferenţa şi cred că dacă am fi avut VAR azi, nu vreau să zic sigur, dar cred că cel puţin un penalty primeam. Arbitrului i-a fost greu să vadă, nu vreau să dau vina pe el. Dacă vedea fazele, cred că dădea un penalty", a declarat Dan Petrescu. 

Campioana a pierdut pentru prima dată în actualul sezon al Ligii 1: "Puţin noroc ne-a lipsit, scorul e mincinos, s-au apărat, dar îi felicit pe cei de la Botoşani. Şi arbitrii, dacă nu au ajutor... În toate ţările din lume se greşeşte şi atunci vine VAR şi le spune. Poate nu au greşit, trebuie să revăd fazele, dar am lipsit şase luni, eram dornic. Să încep cu o înfrângere nu e uşor pentru mine", a adăugat antrenorul de la CFR Cluj, în conferinţa de presă. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujbotosani cfr cluj 

viewscnt
Articole similare