Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu o ridică-n slăvi pe Slavia: ”Puteau să câştige Europa League! Au o echipă fantastică” Ce îl deranjează pe antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu o ridică-n slăvi pe Slavia: ”Puteau să câştige Europa League! Au o echipă fantastică” Ce îl deranjează pe antrenorul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj încearcă minunea de la Praga! După 0-1 în tur, clujenii sunt obligaţi să câştige pe terenul Slaviei pentru a merge în grupele UEFA Champions League.

Dan Petrescu i-a ridicat în slăvi pe cei de la Slavia înaintea confruntării directe. ”Bursucul” e convins că Slavia putea câştiga Europa League în sezonul trecut dacă nu dădeau peste Chelsea.

Celtic avea individualităţi extraordinare în schimb Slavia e o echipă fantastică. Sezonul trecut, dacă nu ar fi întâlnit-o pe Chelsea, cred că putea câştiga Europa League. Acasă echipa e fantastică şi câştigă aproape meci de meci. Suntem realişti, înţelegem că ei sunt favoriţi.

Ştiu că dacă pierzi primul meci acasă cu 0-1 şansele nu mai pot fi 50-50. Normal că nu poate să ţină toată România cu noi pentru că sunt fani care ţin cu alte echipe şi ne vor afară. Dar să nu uităm că obiectivul nostru a fost calificarea în grupe, obiectivul a fost realizat, dar odată ajunşi aici e clar că vrem mai mult.

Mâine noi jucăm al 16-lea meci în 46 de zile, e ceva inuman. Jucăm al optulea meci în Champions League. Pe vremuri erau 17 meciuri în tot sezonul, acum jucăm în 45 de zile sau 50 toate meciurile. Eu sunt realist, nu visez”, a spus Dan Petrescu, înaintea meciului cu Slavia Praga.

Slavia Praga - CFR Cluj se joacă azi, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuslavia praga 

viewscnt
Articole similare