Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu: "Pentru ce i-a trebuit acest punct Iaşiului?" Replica lui Flavius Stoican a venit abia acum

Dan Petrescu: "Pentru ce i-a trebuit acest punct Iaşiului?" Replica lui Flavius Stoican a venit abia acum

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican a avut o reacţie civilizată după ce Dan Petrescu s-a plâns de atitudinea bătăioasă pe care CSM Poli Iaşi a avut-o cu CFR Cluj, scor 1-1.

Dan Petrescu a răbufnit după CSM Poli Iaşi - CFR Cluj 1-1. Antrenorul ”feroviarilor” s-a plâns de arbitraje, a acuzat că jocurile sunt făcute pentru FSCS, dar a lovit şi în jucătorii lui Flavius Stoican: ”Iaşi, când a luat punct, zici că a câştigat Campionatul Mondial! Pentru ce i-a trebuit acest punct lui Iaşi?”, a spus Petrescu.

Flavius Stoican i-a dat însă o replică civilizată. Antrenorul lui CSM Poli Iaşi spune că acel punct a fost excelent pentru moralul jucătorilor, care veneau după o perioadă cu rezultate slabe:

”Ne-a ajutat acel punct pentru că veneam după o serie de meciuri fără victorie. Orice echipă se bucură atunci când marchează un gol, nu cred că bucuria noastră a fost peste limite. Era normal ca Petrescu să aibă o dezamăgire şi supărare, pentru că există posibilitatea ca ei să fi pierdut titlul cu acel semieşec de la Iaşi”, a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: flavius stoicancfr clujliga 1csm poli iasi 

viewscnt
Articole similare