Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, pesimist în ceea ce priveşte finalizarea sezonului de Liga 1. "Nu există nicio regulă clară. Nu suntem pregătiţi"

Dan Petrescu, pesimist în ceea ce priveşte finalizarea sezonului de Liga 1. "Nu există nicio regulă clară. Nu suntem pregătiţi"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, consideră că Liga 1 nu ar fi trebuit să fie reluată acum, ci după punerea la punct a unui plan care să includă toate situaţiile posibile ţinându-se cont de contextul pandemic.

Antrenorul liderului CFR Cluj, Dan Petrescu, crede că decizia de reluare a campionatului este una pripită şi că nu există un plan de avarie în cazul în care sunt depistate, succesiv, mai multe cazuri de coronavirus la echipele din campionat. Dacă în Germania, subiecţii au fost izolaţi, iar meciurile au mers mai departe, în România au fost amânate două partide, iar programul va fi suferi modificări importante. Termenul limită pentru încheierea sezonului este 1 august. Dacă vor fi depistate alte cazuri de coronavirus, echipele riscă intrarea totală în carantină timp de 14 zile, automat vor fi în imposibilitatea de a-şi mai disputa partidele.
 
"Nu cred că suntem pregătiţi pentru a termina acest campioant, Sper să-l terminăm. Nu există nicio regulă clară, nu se ştie ce se va întâmpla în continuare. Dacă va fi un jucător care are Covid ce măsuri se vor lua, nimeni nu ştie. Şi atunci nu cred că suntem pregătiţi să începem şi să terminăm. Sperăm să se joace şi să nu fie amânări, dar eu nu prea cred în asta", a declarat Dan Petrescu, înaintea partidei cu FCSB, câştigată cu 1-0.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare