Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu "plânge" după Dinamo în play-off: "Era foarte bine. Aţi văzut cum joacă în meciurile cu FCSB"

Dan Petrescu "plânge" după Dinamo în play-off: "Era foarte bine. Aţi văzut cum joacă în meciurile cu FCSB"

CFR Cluj

Comentarii

Duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, va avea loc un nou episod din derby-ul fotbalului românesc, Dinamo - FCSB.

După remiza cu FC Viitorul, antrenorul CFR-ului a declarat că nu se va uita la meciul dintre Dinamo şi FCSB. În plus, Dan Petrescu a recunoscut că şi-ar fi dorit ca echipa lui Duşan Uhrin să fie în play-off, doar pentru a o încurca pe FCSB în lupta pentru titlu.

"Sincer, îmi iau şi eu duminică liber şi mă uit la filme. La fotbal sigur mă uit, dar din alte campionate. Nu mă uit la meciurile din campionatul românesc.

Pentru CFR Cluj era bine să fie Dinamo în play-off, asta e clar. Ştim ce derby e Dinamo cu FCSB şi pentru noi era foarte bine dacă Dinamo era în play-off, mai multe nu pot să zic. Era bine, pentru că Dinamo juca mereu bine. Uitaţi-vă la ultimii ani ce rezultate a avut Steaua în play-off" , a declarat Dan Petrescu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe