Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu poate pierde un fotbalist important! Presa din Turcia susţine că jucătorul s-ar fi înţeles cu noua echipă

Dan Petrescu poate pierde un fotbalist important! Presa din Turcia susţine că jucătorul s-ar fi înţeles cu noua echipă

CFR Cluj

Comentarii

CFR se poate despărţi de un fotbalist important.

Petrescu a revenit la antrenamentele echipei şi a efectuat deja câteva transferuri: Bordeianu, Boateng, Culio, Florin Ştefan. Totuşi, antrenorul campioanei ar putea pierde un fotbalist important. 

CFR ar avea probleme cu banii, iar adelenii ar dori să scape şi de Arlauskis şi de Chipciu, doar că ambii jucători se află încă sub contract. Acum, fostul fundaş al lui Chelsea ar fi nevoit să renunţe la încă un fotbalist. Bilel Omrani, jucător în vârstă de 28 de ani, s-ar fi înţeles deja cu Rizespor, iar CFR va încasa 500.000 de euro, dacă mutarea se va produce, potrivit Fotomac

 Presa din Turcia susţine că fotbalistul s-ar fi înţeles cu noua echipă

”Rizespor a ajuns la final în cazul transferului atacantului de la CFR Cluj, Billel Omrani. Echipa de la malul mării, care a sacrificat 500.000 de euro pentru atacantul în vârstă de 28 de ani, a bătut palma şi cu agentul jucătorului. Se pare că ultimele detalii au fost discutate cu CFR Cluj”, scriu jurnaliştii turci. 

Atacantul a ajuns la CFR în 2016, iar de atunci a câştigat 4 titluri de campion cu ardelenii, plus două Supercupe ale României. Cota lui de piaţă, potrivit transfermarkt, este de 1,6 milioane de euro, dar înţelegerea cu echipa din Gruia va expira în vara lui 2022, iar CFR este nevoită să îl cedeze în schimbul a 500 de mii de euro. 

Afla mai multe despre: dan petrescu-cfr-omrani 

viewscnt
Articole similare