Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu poate să răsufle uşurat! Transfer ratat pentru Arlauskis. Echipa care îl dorea s-a înţeles cu alt goalkeeper

Dan Petrescu poate să răsufle uşurat! Transfer ratat pentru Arlauskis. Echipa care îl dorea s-a înţeles cu alt goalkeeper

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis poate pleca de la CFR Cluj în această vară, fiind la finalul contractului cu gruparea din Gruia. Dan Petrescu poate răsufla însă uşurat, unul dintre cluburile care îl doreau pe lituanian s-a înţeles cu alt goalkeeper.

Este vorba despre Beşiktaş, care l-a avut în poartă în ultimele două sezoane pe Karius, "idolul" fanilor lui Real Madrid, după ce portarul care apăra la Liverpool atunci le-a făcut "cadou" două goluri "galacticilor". 

Turcii nu au activat opţiunea de a îl transfera definitiv pe Karius, astfel că au trebuit să se reorienteze spre alt portar. În luna aprilie, presa din Turcia scria că Arlauskis (32 de ani) este pe lista scurtă a fostului club antrenat de Mircea Lucescu. 

În cele din urmă, Beşiktaş s-a înţeles cu Jeroen Zoet (29 de ani) de la PSV Eindhoven. Zoet, internaţional olandez, a fost împrumutat în ultima parte a acestui sezon la FC Utrecht, dar cum sezonul s-a încheiat în Olanda, el s-a întors deja la Eindhoven. 

20 de meciuri fără gol primit a înregistrat Giedrius Arlauskis în acest sezon, la CFR Cluj. Cu el în poartă, CFR Cluj s-a calificat mai departe în UEFA Europa League, însă unde campioana Românieia  fost eliminată de FC Sevilla. 

Afla mai multe despre: jeroen zoetbesiktas 

viewscnt
Articole similare