Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu: "Presiunea a fost mai mare decât la meciul cu Viitorul, când am câştigat titlul". Antrenorul CFR-ului a anunţat când revine Ţucudean

Dan Petrescu: "Presiunea a fost mai mare decât la meciul cu Viitorul, când am câştigat titlul". Antrenorul CFR-ului a anunţat când revine Ţucudean

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu a revenit cu succes la CFR Cluj. Ardelenii i-au învins, pe teren propriu, scor 1-0, pe cei de la Astra Giurgiu şi au ajuns la şase victorii în toate competiţiile. La final, Petrescu a mărturisit că a simţit mai multă presiune decât la meciul care i-a adus CFR-ului titlul de campioană, sezonul trecut.

"A fost mai mare presiunea şi stresul decât la meciul cu Viitorul când am câştigat campionatul. Nimeni nu se aştepta să revin la CFR Cluj, după cinci victorii. Am venit într-un moment foarte bun şi s-a simţit şi la băieţi. Le-am transmis că tot ei vor face diferenţa, pentru că eu am venit, dar eu nu joc. Astra a arătat mai bine în primele 20 de minute, după care l-am trecut pe Ioniţă al doilea vârf, iar în momentul în care a intrat Moutinho am arătat mult mai bine", a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani este mulţumit de cum a regăsit echipa, dar nu şi de lot. Problemele medicale întâmpinate de George Ţucudean şi Emmanuel Culio îi dau şi ele bătăi de cap lui Petrescu.

"I-am găsit bine. Moralul era bun. Au câştigat cinci meciuri la rând. Majoritatea jucătorilor erau şi când am plecat eu. Numai Lang şi Males au rămas în afara lotului, pentru că nu am apucat să îi cunosc prea bine. Lotul nu mai e aşa mare ca anul trecut, am pierdut ceva jucători, plus accidentările lui Ţucudean şi Culio. Sperăm ca măcar unul dintre ei să joace la Craiova, iar Ţucudean să revină în returul de play-off cu Craiova şi cu Steaua. Nu va juca în turul de play-off, nici cu Craiova şi nici cu Steaua", a adăugat Petrescu.

În final, Petrescu a explicat de ce a ales să revină în Gruia: "Mă hotărâsem să rămân în China, dar s-a întâmplat aşa, pentru că aveam şi o clauză. Dorinţa aceasta mare a conducătorilor de la CFR m-a făcut să accept".

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. A fost primul joc oficial al clujenilor de la revenirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică. Golul a fost marcat de Bordeianu, în minutul 60, cu un şut din afara careului.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare