Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, prima reacţie după înfrângerea cu AS Roma: "În est nu sunt bani". Ce a spus despre Maradona: "Şi eu am plâns vreo cinci minute"

Dan Petrescu, prima reacţie după înfrângerea cu AS Roma: "În est nu sunt bani". Ce a spus despre Maradona: "Şi eu am plâns vreo cinci minute"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a oferit primele reacţii după înfrângerea cu AS Roma. Tehnicianul a evidenţiat diferenţa dintre fotbalul din vest şi cel din est şi a dezvăluit că a plâns, după decesul lui Diego Maradona.

CFR Cluj - AS Roma VIDEO, 0-2 (Debeljuh ag. 49, Veretout 67), pe Telekom Sport 1

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AS Roma, în etapa a patra a grupei A a Ligii Europa. În etapa precedentă, clujenii au pierdut cu 0-5 în faţa formaţiei italiene, în deplasare. AS Roma s-a calificat în 16-imile competiţiei.

"Ne-am dat autogol... După fază am crezut că n-a atins-o nimeni şi am crezut că a fost vina lui Bălgrădean. Revăzând faza, am văzut că Debeljuh nu a dat un gol aşa frumos cum a dat în poarta noastră. Am făcut şi pressing, s-a văzut o diferenţă de calitate. Al doilea gol l-a dat arbitrul, iar primul l-am dat noi. Şi norocul a dispărut de la CFR în ultimul timp. Sper să se întoarcă şi jucătorii de bază şi sper să am şi eu tot lotul la dispoziţie. Pe final voiam să forţăm şi să dăm un gol, dar nu am avut soluţii. Cred eu că Roma e favorită să câştige Europa League. 

Ştiam ce bancă au, ştiam că e Pedro, ştiam că e Dzeko. E clar că vor câştiga grupa, iar acum sper să joace serios cu Young Boys. Ar fi bine să mergem în Elveţia cu şanse. Dacă nu o batem pe ŢSKA Sofia, mergem degeaba acolo. Am primit şapte goluri cu Roma. E de învăţat, dar tebuie să ai jucători de calitate. Nu avem noi cum să ne batem cu... În fotbalul din est e greu. Lodogoreţ, Şahtior au pierdut. În est nu sunt bani, nu e buget. Cred eu că dacă aveam puţin noroc puteam să facem şapte puncte, meritam să batem Young Boys, iar azi puteam să luăm un punct", a declarat Dan Petrescu. 

 Dan Petrescu le-a atras atenţia fotbaliştilor săi în privinţa meciului cu ŢSKA Sofia şi a recunoscut că a plâns, după ce a aflat de decesul lui Maradona: 

"Momentan dau tot ce am mai bun aici. Trebuie să ne gândim la următorul meci, cel de cupă. Joi, cu ŢSKA Sofia, va fi cel mai important. Toată lumea care l-a iubit pe Maradona a plâns puţin. Şi eu am plâns vreo cinci minute. Cred că a fost cel mai bun din istorie. A fost un om cu suflet mare. Oriunde a antrenat toţi erau lângă el, îşi dădeau sufletul pentru el. Uitaţi-vă ce e în lume. Sper ca şi lumea din România să se gândească la el. Va rămâne mereu în sufletul celor care iubesc fotbalul", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: dan petrescumaradonacfr cluj as roma 

viewscnt
Articole similare