Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, primele declaraţii oferite înaintea derby-ului cu FCSB: "Presiunea e pe CFR. Nici nu pot alinia echipa pe care o doresc"

Dan Petrescu, primele declaraţii oferite înaintea derby-ului cu FCSB: "Presiunea e pe CFR. Nici nu pot alinia echipa pe care o doresc"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este pregătită pentru reluarea Ligii I. În prima etapă disputată în acest an, campioana României va juca pe terenul FCSB-ului, duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport.

"În mare, am alcătuit echipa pentru primul meci, dar sunt ceva probleme de lot. Nu o să pot alinia echipa pe care o vreau eu, adică cea mai bună. Dar cred că nici FCSB nu va putea alinia cea mai bună echipă, mai ales că are şi doi suspendaţi. Am în cap 7-8 jucători acum, dar pentru ultimele 3 locuri voi vedea ce se întâmplă în această săptămână.

Eu mă gândesc la primul meci de când am venit în cantonament, mai ales când joci cu FCSB. Acesta este poate cel mai important meci al campionatului înainte de play-off. Cea mai mare presiune o are CFR. Indiferent de rezultat, cei de la FCSB nu au presiune, nu numai la meciul acesta, ci în general. Văd o presiune foarte mare pe jucători", a afirmat Petrescu.

Pentru Dan Petrescu, stagiul de pregătire din Spania (Oliva Nova) a fost unul reuşit. CFR Cluj s-a impus în ambele amicale disputate în cantonamentul iberic, 1-0, cu La Nucia, şi 4-3, cu US Alzira.

"A fost un cantonament reuşit, condiţiile au fost fantastice, terenurile extraordinare, aşa că din punctul ăsta de vedere am fost norocoşi. Păun şi Itu s-au accidentat la ultimul meci, dar sper eu ca ei să se recupereze cât mai repede. E clar că jucătorii nu sunt 100% după acest cantonament, dar eu zic că sunt bine, au ieşit bine şi la teste.

Pentru mine, este foarte important rezultatul indiferent de echipă. Cei tineri au încercat să ţină pasul, atitudinea lor a fost foarte bună. Deac şi cu Burcă sunt cei mai buni la testele fizice, plus Costache şi Itu. Dar toţi jucătorii au fost buni, peste ceea ce mă aşteptam eu. Nu a venit nimeni cu kilograme în plus după vacanţă", a adăugat Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare