Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu promite "răzbunare" după amânarea meciului Farul Constanţa - FCSB: "E un caz incredibil. Voi cere şi eu amânarea"

Dan Petrescu promite "răzbunare" după amânarea meciului Farul Constanţa - FCSB: "E un caz incredibil. Voi cere şi eu amânarea"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu i se pare corectă amânarea meciului Farul - FCSB, la solicitarea formaţiei bucureştene.

Lui Dan Petrescu nu i-a picat bine amânarea partidei Farul - FCSB

FCSB a solicitat LPF amânarea partidei cu Farul, din Liga 1, pentru că nu a putut alinia 13 jucători pe foaia de joc. Edward Iordănescu, infectat cu noul coronavirus, are peste jumătate de lot indisponibil, din cauza cazurilor de Covid-19 şi din cauza accidentărilor. Partida a fost reprogramată pe 4 noiembrie, dar Dan Petrescu promite că va aştepta un moment oportun pentru a face la fel ca FCSB. 

"E un caz incredibil, va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales în anii când jucam în cupele europene, acum doi ani când avea rezultate foarte bune, aveam nevoie de o amânare, dar nu interesa pe nimeni. 

Mi se pare aiurea să suspenzi un meci cu jucători accidentaţi. Eu ştiu că se supendă pentru Covid, nu pentru jucători accidentaţi. E o chestie care va crea probleme în continuare, cred că şi eu, dacă voi avea accidentaţi, voi cere şi eu amânarea. Eu când am venit la echipă erau foarte mulţi accidentaţi, puteam şi eu să cer amânarea meciului, dar nu am putut să amânăm. Dacă ai numai cazuri de Covid şi nu ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci, dar dacă ai alţi accidentaţi nu mi se pare corect", a declarat Petrescu, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj va întâlni, luni, de la ora 20.30, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: dan petrescufarul fcsbfcsbdan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare