Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu pune capăt speculaţiilor. "Bursucul" rămâne la CFR Cluj: "Îmi doresc să joc în cupele europene"

Dan Petrescu pune capăt speculaţiilor. "Bursucul" rămâne la CFR Cluj: "Îmi doresc să joc în cupele europene"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a mărturisit că nu are de gând să plece din nou din Gruia, după ce a câştigat un nou titlu de campion.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, "Bursucul" a spus că a avut anumite propuneri, dar le-a refuzat din start.

"Iar să plec? De-abia am venit. M-au sunat nişte impresari şi le-am zis: «vă rog eu frumos, nu vreau să aud cifre că, cine ştie, mă tentează vreo sumă mare!» Îmi doresc foarte mult să joc în cupele europene şi să vedem ce voi putea reuşi", a declarat Dan Petrescu, pentru Gazeta Sporturilor.

La finalul sezonului trecut, Petrescu a lăsat CFR-ul pentru a antrena formaţia chineză Guizhou Hengfeng, însă a revenit în Gruia în etapa a treia din play-off-ul acestei ediţii.

CFR Cluj a cucerit, duminică, al doilea titlu consecutiv în Liga 1, după ce a învins Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0. Pentru Dan Petrescu, acesta este al treilea titlu de campion al României, după cel de anul trecut, şi cel obţinut în 2009 cu Unirea Urziceni. 

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare