Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu pune la cale o revenire de senzaţie! Cine este atacantul cu care ”Bursucul” vrea să atace grupele Ligii Campionilor

Dan Petrescu pune la cale o revenire de senzaţie! Cine este atacantul cu care ”Bursucul” vrea să atace grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj îşi doreşte cu orice preţ să intre în grupele Ligii Campionilor. Şansele ardelenilor par să fie mai mici decât în sezonul trecut, prin urmare Dan Petrescu vrea cât mai multe transferuri.

Ultimul nume pe lista ”Bursucului” este Cristian Lopez. Potrivit ProSport, campioana României îşi propune să-l readucă pe Lopez în Gruia. Problema ardelenilor este că se anunţă o luptă grea pentru semnătura acestuia.

Cristian Lopez Santamaria (31 de ani) a jucat în acest an la Las Palmas. La CFR a evoluat între 2015 şi 2016, după care s-a transferat în Franţa, la Lens.

Cristian Lopez ar putea fi determinat să aleagă România, deoarece aici şi-a trecut în plamares singurul trofeu din carieră. Atacantul spaniol a cucerit, în sezonul 2015-2016, Cupa României în tricoul clujenilor. La acea vreme, Lopez a marcat 12 goluri pentru CFR în Liga 1. Ulterior, a reuşit să mai înscrie de patru ori în startul stagiunii următoare.

Atacantul trecut şi prin curtea celor de la Real Madrid, la începutul carierei, este dorit şi de Aris Salonic, din Grecia.

Cota de piaţă a lui Cristian Lopez este de 800.000 de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga campionilor 

viewscnt
Articole similare