Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu pune tunurile pe FCSB: ”Au avut un gol doi care n-a prea fost. Au avut un penalty...”

Dan Petrescu pune tunurile pe FCSB: ”Au avut un gol doi care n-a prea fost. Au avut un penalty...”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a trecut de Concordia Chiajna în 2018, câştigând cu scorul de 2-0. Dan Petrescu s-a temut înainte de acest meci, însă elevii săi l-au liniştit cu o evoluţie solidă. Pentru CFR Cluj urmează meciul cu FCSB, de la Bucureşti, iar ”Bursucul” a trimis primele ”săgeţi”!

Despre penalty-ul ratat de Culio: ”Dacă Emanuel Culio va fi în teren şi îşi va dori, tot el va bate loviturile de la 11 metri. A ratat penalty-ul când trebuie! A marcat atâtea goluri, acum nu putem să ne supărăm, nici dacă scorul era 0-0. Poate că trebuia să bată Ţucudean sau Ioniţă. Aveau nevoie de asta pentru moralul lor”

Despre Concordia: ”Concordia este un adversar foarte puternic în deplasare. Mi se pare incredibil să câştigi cinci meciuri în deplasare, din şapte meciuri. Joacă dezinvolt în deplasare. A fost unul din cele mai grele meciuri pe teren propriu!”

Despre Mailat şi Ioniţă: ”Mailat a făcut un cantonament extrordinar. S-a antrenat foarte bine. Din acest motiv am început cu el. M-a obligat să-l bag pe teren! Ioniţă a făcut faţă la antrenamente, cu toate că a venit mai târziu”

Despre FCSB: ”Am viaţă grea acum cu revenirea lui Deac. Trebuie să aleg repede echipa pentru meciul cu FCSB. Ei au două zile în plus de pregătire faţă de noi. N-am avut timp să mă gândesc la meciul cu Steaua. Trebuie să ne pregătim bine acum. Am văzut nişte faze din meciul Stelei cu Gaz Metan la TV. Au avut un gol doi care n-a prea fost. Au avut un penalty...”

Afla mai multe despre: dan petresculiga 1cfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare