Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, pur şi simplu savuros. Ce sistem de joc va folosi contra Sevillei: "Jucăm aşa, ca să le punem probleme"

Dan Petrescu, pur şi simplu savuros. Ce sistem de joc va folosi contra Sevillei: "Jucăm aşa, ca să le punem probleme"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, este îngrijorat înaintea meciului cu FC Sevilla din cauza faptului că jucătorii săi nu vor avea suficiente meciuri "în picioare" înaintea duelului cu andaluzii.

"Sevilla e în formă, parcă era 2-0 când am plecat, nu ştiu ce a făcut azi, cred că a bătut. Sevilla e în formă, e locul 3 în Spania şi vedem dacă vor fi suficiente cele 3 meciuri dar pentru noi prioritatea numărul 1 trebuie să fie campionatul acum", a declarat Dan Petrescu.

Întrebat dacă este în căutarea unei formule de joc care să le pună probleme andaluzilor, Dan Petrescu a oferit o replică savuroasă: "Jucăm un 7-2-1 poate. Ca să le punem probleme".

FC Sevilla, adversara CFR-ului în şaisprezecimile de finală ale Europa League, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Granada, şi se află pe locul al treilea în La Liga, cu 38 de puncte.

CFR Cluj - FC Sevilla, joi, 20 februarie, ora 19:55, Telekom Sport 1

Prima manşă a dublei dintre CFR Cluj şi FC Sevilla va avea loc pe 20 februarie, de la ora 19:55, în Gruia. Atât partida tur, cât şi partida retur, programată o săptămână mai târziu, vor putea fi urmărite în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare