Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, răspuns elegant pentru Marius Şumudică: "Colegii mei să-şi vadă de treaba lor. Îi urez baftă, să aibă rezultatele mele!"

Dan Petrescu, răspuns elegant pentru Marius Şumudică: "Colegii mei să-şi vadă de treaba lor. Îi urez baftă, să aibă rezultatele mele!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul CFR-ului, i-a răspuns lui Marius Şumudică după ce a fost atacat de fostul antrenor din Gruia, care s-a simţit vizat de anumite declaraţii date de "Bursuc". Petrescu i-a răspuns elegant lui Marius Şumudică şi a spus că în nicio secundă nu i-a pronunţat numele în declaraţiile pe care le-a dat şi nu a insinuat că pregătirea sa din vară şi transferurile nu au fost făcute cum trebuie.

Dan Petrescu, răspuns elegant pentru Marius Şumudică: "Colegii mei să-şi vadă de treaba lor. Îi urez baftă, să aibă rezultatele mele!"

Marius Şumudică a făcut nişte declaraţii acide la adresa lui Dan Petrescu, după ce "Bursucul" a ieşit şi a spus, după înfrângerea de la Botoşani (0-1) că dacă el făcea pregătirea din vară şi transferurile atunci echipa ar fi arătat altfel. Şumudică s-a simţit vizat şi l-a atacat pe "Super Dan", care i-a răspuns elegant.

„Disputa care a fost? Eu n-am vorbit de rău de nimeni, de când mă cunoaşteţi. Dacă dumneavoastră aţi auzit că am spus eu ceva de un antrenor eu mă las de meserie, uite aici îmi dau demisia şi plec. N-am vorbit de rău de niciun antrenor în viaţa mea. Ce treabă am eu? Declaraţia mea a fost clară. Dacă făceam eu pregătirea… Dar n-am zis că antrenorul care a fost înainte a făcut-o greşit”.

„Şi dacă făceam eu transferuri, era altceva. Dar n-am zis că a făcut greşit. Am spus numele, am zis că antrenorul de dinainte a fost nu ştiu cum? Dacă ziceam aşa avea dreptul să zică ce vrea el. Eu n-am vorbit rău de niciun antrenor în cariera mea. Eu doar mă apăr şi m-am apărat. Eu îi doresc multă baftă lui Şumudică. Asta îi doresc, dar în niciun caz nu am vrut să intru în polemică cu un alt antrenor. N-am făcut-o şi nu vreau să o fac. Şi nu este normal. Putea să mă sune pe mine şi rezolvam problema. Dar să te duci la televizor, am înţeles că eu n-am văzut, să spui că Petrescu… Eu n-am pomenit numele la nimeni. Eu am avut odată o ceartă şi cu Gică Hagi, dacă mai ţineţi minte, dar niciodată nu am zis nimic de Hagi. Antrenorii trebuie să se respecte. Eu n-am zis că antrenorul de dinainte a făcut rău pregătirea sau că a luat jucători”, a spus Petrescu.

Actualul antrenor a explicat că este deranjat de faptul că nu a făcut el pregătirea şi transferurile. „Am zis că eu preferam, cum ştiţi pe mine, să încep pregătirea, pentru că tot timpul mi-a fost greu când am luat o echipă în mers. Şi în Emirate şi în Turcia. În schimb, la CFR când am venit şi am luat totul de la început au fost rezultatele care au fost. Eu atât am vrut să zic, dar n-am dat în nimeni niciodată. Eu îmi respect colegii, îi urez multă baftă, să dea Domnul să găsească echipă cât mai repede şi să facă treabă. Să ajungă unde vrea el şi să antreneze unde vrea el şi să aibă rezultatele pe care le-am avut eu în cariera mea.”, a spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujraspunsmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare