Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, reacţie ciudată după instalarea lui Rădoi în funcţia de selecţioner. Ce a putut să spună antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu, reacţie ciudată după instalarea lui Rădoi în funcţia de selecţioner. Ce a putut să spună antrenorul CFR-ului

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, nu ştie dacă numirea lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner al naţionalei este "alegerea corectă" făcută de Federaţia Română de Fotbal.

Dan Petrescu a subliniat că după meciul cu Islanda se va şti dacă numirea lui Mirel Rădoi este o alegere corectă, asta în condiţiile în care noul selecţioner are contract până în 2022.

"Sperăm să fie alegerea corectă, vom vedea după meciul cu Islanda", a reacţionat Dan Petrescu, pentru Telekom Sport.

Miercuri, Mirel Rădoi a semnat contractul de selecţioner şi a fost prezentat într-o conferinţă de presă la Casa Fotbalului. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a parafat un contract pe doi ani, urmând să stea pe banca echipei naţionale cel puţin până la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Lazio - CFR Cluj, de la 22:00, la Telekom Sport 1

Dan Petrescu s-a referit şi la meciul cu Lazio, meci în urma căruia CFR Cluj îşi poate asigura calificarea în primăvara europeană: "Sperăm să se oprească ploaia, că nu e bine, pentru că atunci când plouă prea mult sunt şi accidentări şi cartonaşe roşii. Nu vrem asta. Vrem să se joace fotbal curat şi fără accidentări".

Dan Petrescu se teme de o înfrângere la scor pe Stadio Olimpico.

"La ce lot are Lazio, nu mai contează cine joacă. E clar că toată lumea e valoroasă. Ei nu au intrat în Europa League, au muncit un an să ajungă în grupe ca să vrea să iasă imediat.

Ei vor să se califice în continuare, au şansa lor, au avut ghinion mare până acum, mare de tot, mai ales la meciul cu Celtic. Şi dacă câştigă următoarele două meciuri şi noi nu luăm niciun punct, se califică, deci au şanse matematice.

Normal că Lazio e mai valoroasă şi decât Steaua şi decât Craiova, CFR, Viitorul, decât toate echipele din România. Pentru că e pe locul 3 în Italia.

Ei pot să câştige împotriva oricărei echipe din România la scor. Dacă va fi un scor mare pentru ei nu ar surprinde pe nimeni, decât pe oamenii din România care nu vor să înţeleagă acest lucru", a mai spus Dan Petrescu.

Meciul dintre CFR Cluj şi Lazio este programat la 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare