Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, reacţie virulentă la adresa lui Meme: ”Să stea în banca lui, nu să scrie de mine!”

Dan Petrescu, reacţie virulentă la adresa lui Meme: ”Să stea în banca lui, nu să scrie de mine!”

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica i-a atras furia lui Dan Petrescu, iar antrenorul lui CFR Cluj a solicitat ca managerul vicecampioanei să fie suspendat pentru declaraţii.

Dan Petrescu a fost supărat pe Mihai Stoica, după ce managerul de la FCSB a ironizat pedeapsa pe care a primit-o după ce a înjurat arbitrii:

“Am văzut că era “fericit” că am primit doar două etape. Ce am primit eu a primit şi Pintilii. El a fost judecat ca mine, dar noi nu comentăm. Nu este normal ca un conducător de la altă echipă să comenteze pe facebook despre antrenorul altei echipe. Orice conducător din lume ar fi suspendat pe loc. Ce mai caută în funcţie? Nu ai voie, e ilegal! Nu înţeleg ce fac comisiile. Să ia facebook-ul să vadă! Trebuie suspendaţi oamenii care se iau de alţii. Dacă vedeţi într-o altă ţară aşa ceva eu mă las de antrenorat.

Nici în Bangladesh nu e aşa ceva! Să stea în banca lui, nu să scrie de mine. Sau, dacă scrie, să fie suspendat. N-aş putea să fac niciodată aşa ceva. M-aţi văzut pe mine ironic vreodată. Becali m-a sunat şi mi-a spus că nu are nimic cu mine, dar nu mi-a zis că mă aşteaptă la Steaua. Mie nu-mi place să vorbesc cu adversarii la telefon sau la televizor", a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescumeme stoica 

viewscnt
Articole similare