Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, refuz categoric când a fost întrebat de echipa naţională! ”Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni!”

Dan Petrescu, refuz categoric când a fost întrebat de echipa naţională! ”Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua la echipa naţională, după ce contractul lui cu FRF va expira.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu FRF.

Dan Petrescu a fost de mai multe ori menţionat în trecut pentru postul de antrenor al echipei naţionale. Între timp, fostul jucător de la Chelsea a revenit la CFR şi va încerca să cucerească un nou titlu. El a dezvăluit că nu a fost căutat de nimeni de la FFR, când a fost liber de contract. 

”Sunt antrenor la CFR Cluj. Am semnat un contract pe trei ani. Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni. Acum sunt aici! Asta nu e problema mea! (n.r. - faptul că naţionala trebuie să-şi găsească selecţioner)

Important e rezultatul, restul, nu mai contează nimic. Important e că am bătut şi că avem o şansă acum să ajungem la baraj”, a spus Dan Petrescu, pentru de AntenaSport

Gigi Becali ştie ce decizie finală va lua Rădoi la echipa naţională

”Mirel e genul de om care când vrea, aşa face şi nu-l mai suceşte nimeni. Mirel spune aşa şi, aşa face. Nu îl mai întorci. Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză, dar tot aşa face. Vrei să îl convingi, el zâmbeşte, dar tot aşa face, nu se răzgândeşte. Te ascultă, zâmbeşte, hahaha, dar are motivele lui întemeiate pe care nu le spune”, a declarat Gigi Becali, pentru AntenaSport. 

Afla mai multe despre: românia-rădoi-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare