Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, revoltat că nu avem VAR în play-off: ”Titlul va fi decis de ţipete şi bătaie”. Antrenorul CFR-ului recunoaşte că a citit regulamentul greşit cu FC Sevilla

Dan Petrescu, revoltat că nu avem VAR în play-off: ”Titlul va fi decis de ţipete şi bătaie”. Antrenorul CFR-ului recunoaşte că a citit regulamentul greşit cu FC Sevilla

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu este supărat că în play-off-ul Ligii 1 nu a fost introdus sistemul VAR, aşa cum oficialii FRF şi LPF su promit la începutul sezonului.

Dan Petrescu este de părere că meciurile din play-off aveau nevoie de arbitraj video, pentru a împiedica orice controversă. Antrenorul lui CFR Cluj este revoltat că cei din conducerea fotbalului românesc nu s-au ţinut de cuvânt şi spune că titlul va fi decis de cine ţipă mai tare.

Petrescu oferă exemplul returului cu Sevilla, când CFR Cluj a marcat, dar golul a fost anulat după consultarea VAR-ului. Deşi atunci a fost foarte revoltat de decizia arbitrului, acum spune că a interpretat greşit regulamentul şi VAR-ul a lămurit atunci situaţia:

”A promis cineva VAR că va fi la play off? Ţineţi minte? De ce nu apare VAR-ul, asta e întrebarea mea. Cel mai uşor e să promiţi şi eu am zis hai să vedem VAR-ul în România, când va apărea. După aia noi, antrenorii, ne supărăm pe arbitri şi iar începe un circ. Dacă ar fi VAR, nu ar mai fi acest circ, arbitrul s-ar duce la VAR, ar vedea, ar studia. Noi ce am păţit la Sevilla? Am fost supărat cu regulamentul, regulamentul s-a schimbat, ăla e henţ, asta e, mergem mai departe. Dacă nu era VAR-ul, făceam urât toţi, dar aşa a fost VAR-ul. Eu sunt convins că acest campionat aşa se va decide cu ţipete, urlete, bătaie şi cine va ţipa mai tare sau cine are mai mult noroc de arbitri care nu greşesc. Eu atâta ştiu, că acest play-off se va decide pe aceste greşeli. Dacă rămâneau punctele, poate altul era clasamentul. Nu ni se luau punctele nedrept”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare