Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a enervat la conferinţa de presă: ”Terenul era foarte bun, de ce n-am jucat? Etapa viitoare nu o să vreau să joc eu”

Dan Petrescu s-a enervat la conferinţa de presă: ”Terenul era foarte bun, de ce n-am jucat? Etapa viitoare nu o să vreau să joc eu”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a făcut show la conferinţa de presă susţinută după meciul amical pe care CFR l-a câştigat cu Luceafărul Oradea. ”Bursucul” s-a arătat contrariat faţă de decizia FRF-ului de a amâna toate meciurile de fotbal, în condiţiile în care vremea şi terenurile au fost bune în acest weekend.

Iarba verde de acasă... l-a făcut pe Dan Petrescu să explodeze la conferinţa de presă susţinută după testul cu Luceafărul, câştigat de CFR cu 9-0.

Antrenorul clujenilor nu înţelege de ce s-a amânat etapa din Liga I în condiţiile în care vremea a fost una excelentă, iar terenurile, în special cel de la Cluj, s-au prezentat în condiţii bune.

Terenul era bun, s-a văzut iarba, temperatura a fost bună. De ce nu s-a jucat? De ce nu a jucat azi CFR Cluj? Înţeleg să amâni în caz de forţă majoră, să ajungi la teren şi să vezi că nu se poate juca, dar altfel?! Poate data viitoare nu o să vreau să mai joc eu. O să mă ia cineva în seamă?

În mod legal, nu se poate justifica faptul că echipa CFR Cluj nu a jucat azi în campionat”, a tunat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuconferintaamanareterenuri 

viewscnt
Articole similare