Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a săturat. Doi fotbalişti aduşi cu fast de Şumudică, OUT de la CFR Cluj. Altul a fost scos de pe lista de Liga 1. Decizii drastice în Gruia

Dan Petrescu s-a săturat. Doi fotbalişti aduşi cu fast de Şumudică, OUT de la CFR Cluj. Altul a fost scos de pe lista de Liga 1. Decizii drastice în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj încearcă să scape de fotbaliştii care încasează salarii importante şi care nu joacă sub comanda lui Dan Petrescu. Înainte de perioada de mercato din iarnă, antrenorul a luat câteva decizii importante în privinţa câtorva jucători aduşi de fostul principal, Marius Şumudică.

Fotbaliştii de la CFR Cluj care nu mai intră în planurile echipei. De cine vor să scape ardelenii

Marius Şumudică a avut susţinerea conducerii după ce a preluat banca de la Edi Iordănescu, cel care a făcut-o campioană pe echipa din Gruia. Împreună cu fostul preşedinte, Marian Copilu,  "Şumi" a adus mai mulţi jucători, iar unii dintre ei nu se mai regăsesc în planurile "Bursucului".

Unul dintre ei este Anas Tahiri (26 de ani), despre care Şumudică se declara uimit că a ajuns în Liga 1. Marocanul ar fi trebuit să fie înlocuitorul lui Mihai Bordeianu, dar nu s-a ridicat la aşteptările clujenilor, deşi a avut multe şanse până la revenirea mijlocaşului român din zona Golfului. 

Ex-jucătorul lui RKC Waalwijk a ajuns în dizgraţia lui Dan Petrescu, situaţie în care se află şi Guessouma Fofana (28 de ani), venit tot la dorinţa fostului staff tehnic. Cei doi străini au câte şapte meciuri în tricoul vişiniu şi au şanse minime să mai apară pe teren, întrucât se doreşte plecarea lor. 

Amândoi au un salariu lunar care se ridică în jurul sumei de 16.000 de euro, iar şederea lor nu mai este în folosul clubului. 

De altfel, fostul fundaş dreapta al naţionalei României a hotărât care sunt variantele din centrul terenului, de-a lungul meciurilor: Mihai Bordeianu şi Nana Boateng.

Explicaţii dinspre conducerea CFR-ului pentru forma slabă a echipei din cupele europene: ”Ce se întâmplă în Europa e mult mai intens decât în Liga 1” | EXCLUSIV

Cristiano, scos de pe lista de Liga 1. Arlauskis, situaţie incertă

La nivelul porţii, e aglomeraţie la CFR Cluj. Dan Petrescu se bucură de portari de valoare apropiată, Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo şi Karlo Letica, dar îl are şi pe tânărul Otto Hindrich, iar staff-ul a luat o decizie de ultim moment. 

Cristiano Figueiredo a fost scos de pe lista trimisă la LPF de club şi înlocuit cu nou-venitul Karlo Letica, venit în octombrie de la Brugge. 

Teoretic, Giedrius Arlauskis încă este fotbalistul celor de la CFR Cluj, chiar dacă a dispărut odată cu plecarea lui Marian Copilu, cel pentru care şi-a manifestat susţinerea în momentul în care Nelu Varga a făcut schimbări în club. 

Campioana României vrea să scape şi de salariul mare al portarului lituanian şi îşi propune să găsească o variantă prin care să îi fie reziliat contractul.

Afla mai multe despre: dan petrescumarius sumudicaanas tahirifofana cfr clujtransferuri cfr clujplecari cfr cluj 

viewscnt
Articole similare