Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, săgeţi către arbitrajul din România după victoria CFR-ului cu ŢSKA: "Nu ştiu ce şcoli fac ăştia, dar nu mă dă nimeni afară!". Ce a spus despre meci

Dan Petrescu, săgeţi către arbitrajul din România după victoria CFR-ului cu ŢSKA: "Nu ştiu ce şcoli fac ăştia, dar nu mă dă nimeni afară!". Ce a spus despre meci

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit la conferinţa de presă de după victoria CFR-ului de la Sofia, 2-0 cu ŢSKA, despre maniera de arbitraj pe care o au arbitri din străinătate faţă de cea a celor din România.

Petrescu a vorbit şi despre succesul obţinut de elevii săi: "Nu a fost uşor, nu ştiu nici acum dacă şi-au revenit, dar naţională e naţională! Nu cred că şi-au revenit nici acum Camora, Burcă şi Deac. Dacă nu pleca Bordeianu, eram cât de cât în calcule. De poziţia aia îmi este mie cel mai mult frică pe viitor, la mijloc. Roma e favorită în continuare, celelalte trei echipe se vor bate pentru locul 2", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

În ceea ce priveşte arbitrajul, "SuperDan" a spus că nu ştie ce fel de şcoli fac arbitri de afară, dar în Europa n-a fost niciodată eliminat!

"Lupta va fi mult mai încinsă în campionat, dacă aş avea şi arbitraje. În Europa sunt fantastice, în campionat sunt împotriva lui CFR. Anul trecut în playoff ne-au făcut praf.

În Europa, în toate meciurile arbitrii...nu ştiu ce şcoli fac ăştia, nici nu mă băgă în seamă, nu mă dă nimeni afară, arbitraj perfect, nu iau niciun roşu. În România mă dă afară, ne fac praf, asta e realitatea, mă trimite în tribună, îmi dă roşu. Aşa crede că devine faimos. Doi ani la rând, acelaşi arbitru, mă trimite în tribune. În Europa nu mi-a dat nimeni roşu"
, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2, în grupele Europa League

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Europa. În cealaltă partidă din grupă, AS Roma a învins cu 2-1 Young Boys, revenind de la 0-1.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, au marcat Rondon ’53 şi Deac ‘74 (penalti).

0-1: Rondon a înscris cu capul, după o centrare a lui Deac.

0-2: Deac a transformat un penalty acordat pentru un fault la Debeljuh.

În tribune s-au aflat spectatori în număr limitat, în contextul pandemiei de coronavirus.

ŢSKA Sofia: Busatto – Vion, Antov, Mattheij, Mazikou – Youga, Rodrigues (Beltrame ’80) – Sinclair (Keita ’63), Sankhare (Ahmedov ’70), Yomov (Henrique ’80) – Sowe. Antrenor: Stamen Belchev.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac (Chipciu ’78), Hoban, Djokovic – Rondon (Carnat ’88), Păun (Pereira ’83), Debeljuh (Vojtus ’87). Antrenor: Dan Petrescu.

 În celălalt meci din grupă, AS Roma a învins în deplasare Young Boys, scor 2-1, revenind de la 0-1. Gazdele au deschis scorul prin Nsame, în minutul 14, din penalti. Pentru Roma au marcat Peres ’69 şi Kumbulla ’74.

 

Afla mai multe despre: dan petrescuarbitrajeuropa leaguecfr cluj 

viewscnt
Articole similare