Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu sau Gică Hagi la Naţională? FRF neagă aceste opţiuni: ”S-ar crea polemici”

Dan Petrescu sau Gică Hagi la Naţională? FRF neagă aceste opţiuni: ”S-ar crea polemici”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra, actualul selecţioner al primei reprezentative a anunţat într-o coferinţă de presă susţinută vineri că decizia în privinţa viitorului său la naţională va fi anunţată după meciul cu Spania.

Lui Contra îi expiră contractul cu Federaţia Română de Fotbal în decembrie, adică imediat după partida de la Madrid.

FRF analizează situaţia, la fel cum o face şi Cosmin Contra, iar Şeful Comisiei Tehnice a Federaţiei Mihai Stoichiţă a explicat: ”Se poate juca (n.r calificarea) în primul meci. Doamne fereşte eşti eliminat, deci să pui un antrenor pentru un meci sau pentru două meciuri. Să dea Dumnezeu să te califici. Nu ştiu cine îşi asumă această răspundere. O să ne gândim bine şi o să vedem dacă e cazul cu Cosmin sau fără. Trebuie să discutăm şi cu el. În momentul în care ne vom aşeza la masă şi o să avem timp să facem treaba asta în Spania, o să discutăm şi cu el, să vedem ce gânduri are şi el, ce gânduri avem noi, ce gânduri are Comisia Tehnică, ce să îi propună preşedintelui Comisia Tehnică” a declarat sâmbătă, Mihai Stoichiţă.

Numele lui Dan Petrescu şi Gică Hagi sunt cele mai vehiculate pentru preluarea postului de selecţioner. Ambii au contracte cu echipele lor de club, CFR Cluj şi Viitorul, iar Stoichiţă subliniază că este exclus ca unul dintre cei doi să antreneze în paralel la naţională şi la club: ”E foarte greu să vină de la echipa de club un antrenor, pentru că încalcă principiile FRF. Până acum, niciodată nu s-a acceptat această situaţie. Varianta unui antrenor de la echipa de club naşte polemici. Se va face o analiză. După două, trei săptămâni o să convoc o comisie tehnică. În prealabil o să vorbesc cu preşedintele şi să vedem cauzele reale la tot ceea ce s-a întâmplat în campania asta. O să vedem dacă numai jucătorii sunt de vină, dacă are şi el partea lui de vină, eu ce parte de vină am” a mai spus Stoichiţă la plecarea naţionalei spre Madrid.

Afla mai multe despre: stoichiţăhagipetrescu 

viewscnt
Articole similare