Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu se gândeşte la un transfer surprinzător: ”Este un jucător interesant”. Ar fi o nouă lovitură primită de Gigi Becali

Dan Petrescu se gândeşte la un transfer surprinzător: ”Este un jucător interesant”. Ar fi o nouă lovitură primită de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că ia în calcul transferul unui atacant care este dorit de FCSB. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că Sergiu Buş poate fi o opţiune dacă echipa sa va rămâne descoperită în atac.

Dan Petrescu ar putea cere transferul lui Sergiu Buş la CFR Cluj. Atacantul lui Gaz Metan Mediaş este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, a marcat 10 goluri în campionat şi est epe locul 3 în clasamentul golgheterilor. Dan Petrescu susţine că Sergiu Buş este un atacant foarte interesant şi ar putea fi o soluţie dacă CFR Cluj va rămâne descoperită în ofensivă, în contextul în care Ţucudean este la final de contract şi nu dă semne că ar vrea să semneze prelungirea.

Însă Dan Petrescu spune că ar vrea să-l transfere la CFR Cluj doar dacă rămâne liber de contract. Atacantul în vârstă de 27 de a ani mai are însă contract cu Gaz Metan până în vara lui 2021:

”Noi avem atacanţi foarte buni la echipă, după cum ştiţi, Traore, Ţucudean, Omrani, Rondon. Şi Buş este un jucător bun şi, dacă este liber de contract şi jucătorii ăştia atacanţi ai noştri care nu o să mai continue aici, eu zic că este un jucător interesant. Dar acum nu cred că, înainte de meciul cu Craiova, trebuie să vorbim de Sergiu Buş. Sunt foarte mulţi jucători în România care sunt interesanţi şi e şi el pe această listă. Un jucător care a demonstrat că merită să joace la un nivel bun”, a declarat Dan Petrescu.

Petrescu ar putea transfera la CFR Cluj un jucător dorit şi de FCSB

Gigi Becali caută şi el soluţii pentru ofensivă, mai ales că Adrian Petre este acum singurul atacant clasic din lot. Patronul FCSB-ului a fost impresionat de calităţile arătate de Sergiu Buş în acest sezon şi ar vrea să-l transfere la FCSB. Însă Gigi Becali ar putea avea mari probleme în a-l aduce la FCSB, dacă şi CFR Cluj decide să intre în negocieri.

Interesant este că Sergiu Buş a început fotbalul la CFR Cluj, pentru care are 23 de apariţii şi 3 goluri. Buş a fost timp de 4 ani sub contract cu CFR Cluj, însă în tot acest timp a fost mai mult împrumutat. Atacantul în vârstă de 27 de ani a mai jucat de-a lungul carierei la Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra şi Levski Sofia. În vara trecută, Sergiu Buş s-a transferat la Gaz Metan Mediaş, unde a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucători din echipă.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare