Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu se înclină în faţa celor de la Rennes: "Acum înţeleg de ce au bătut PSG!" Ce i-a transmis antrenorului francezilor

Dan Petrescu se înclină în faţa celor de la Rennes: "Acum înţeleg de ce au bătut PSG!" Ce i-a transmis antrenorului francezilor

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a avut o reacţie plină de fair-play, după victoria obţinută în faţa celor de la Rennes, în runda a treia a Grupei E a Ligii Campionilor.

"Acum înţeleg de ce Rennes a învins PSG. Au jucători fantastici. Este o victorie foarte bună pentru noi, chiar dacă nu am jucat bine. I-am spus antrenorului advers că a avut ghinion", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa franceză Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa. Deac a marcat în minutul 9, dintr-o lovitură liberă. Având o repriză un jucător în plus şi mare pare din cealaltă doi jucători în plus, clujenii au jucat dezamăgitor în multe momente, fiind chiar dominaţi de o echipă redusă la nouă fotbalişti, din minutul 46. Susici de la oaspeţi a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 82. În acel moment, jucătorul bosniac era singurul de la CFR Cluj cu cartonaş galben, el primindu-l pe al doilea.

CFR Cluj - Rennes 1-0

În ultimele minute, 9 contra 10, Rennes a pus probleme şi mai mari clujenilor.

În minutul 5, portarul Mendy a fost eliminat după ce l-a faultat pe Traore, în marginea careului de 16 metri. Mijlocaşul Del Castillo a ieşit pe teren pentru a-i face loc portarului de rezervă Bonet, în vârstă de 16 ani. În minutul 9, Deac a marcat de la 17 metri, din lovitura liberă dictată de arbitrul rus Aleksei Eskov.

Apoi, imprudent, Boli l-a faultat în careu pe Hunou şi arbitrul a dictat penalti pentru Rennes, dar Niang a trimis pe lângă poartă, în minutul 28.

Bonet, portarul de 16 ani al gazdelor, a fost dirijat din spatele porţii de antrenorul de portari al echipei franceze.

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare