Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu se plânge că Dinamo a devenit prea puternică: ”Ăsta e 'norocul' nostru”

Dan Petrescu se plânge că Dinamo a devenit prea puternică: ”Ăsta e 'norocul' nostru”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca peste 4 etape împotriva lui Dinamo, dar Dan Petrescu se plânge deja că echipa din Ştefan cel Mare a devenit puternică.

Dinamo n-a mai câştigat de 7 etape şi în tot acest timp a strâns un singur punct. Echipa din Ştefan cel Mare a reuşit doar 3 victorii în campionat şi este ameninţarea retrogradării este destul de mare.

Cu toate acestea, Dan Petrescu spune că se teme de meciul cu Dinamo, deoarece s-a întărit considerabil în ultimele zile.

Dan Petrescu spune că Dinamo a devenit o echipă puternică: ”Toţi jucătorii de la Mediaş sunt la Dinamo”

CFR Cluj s-a chinuit în meciul cu Gaz Metan, în etapa trecută, deşi echipa din Mediaş este în pragul falimentului. Cu toate acestea, campioana României a reuşit să se impună cu 2-1 printr-un gol marcat în prelungiri.

A fost prima victorie a lui CFR Cluj în anul 2022, după ce a avut 4 egaluri consecutive. Între timp, după meciul cu CFR, Gaz Metan a rămas fără 10 jucători. Unul dintre ei, Yuri Matias, a fost transferat chiar de CFR.

Alţi 3 dintre ei au semnat cu Dinamo: Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel de Moura. Dan Petrescu se plânge însă că toţi jucătorii care au plecat de la Gaz Metan au semnat cu Dinamo, deşi în realitate este vorba despre 3 transferuri.

Din această cauză, antrenorul campioanei României spune că CFR Cluj va avea un meci foarte dificil cu Dinamo:

”Ăsta e ”norocul” lui CFR. După ce plecăm noi de acolo s-au lăsat şi nu mai joacă. Cât am fost noi vii erau şi ei vii. Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai mulţi jucători de la Mediaş).

Din ce am citit şi am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaş sunt foarte buni şi preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e ”norocul” nostru”, s-a plâns Dan Petrescu.

CFR Cluj şi Dinamo se vor întâlni abia în ultima etapă din sezonul regular. Până atunci, clujenii le vor înfrunta pe Rapid, Sepsi şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare