Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu se teme de AZ Alkmaar înainte de meciul din Conference League: "Mă sperie! N-am văzut asta la multe echipe"

Dan Petrescu se teme de AZ Alkmaar înainte de meciul din Conference League: "Mă sperie! N-am văzut asta la multe echipe"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul CFR-ului, a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu AZ Alkmaar din Conference League şi a spus că echipa olandeză îl sperie, iar jocul lor de atac este unul pe care nu-l practică multe echipe din Europa. "Bursucul" a spus că nu a dormit deloc după înfrângerea cu Rapid din Liga 1.

Dan Petrescu se teme de Alkmaar: "Mă sperie! N-am văzut asta la multe echipe"

Antrenorul CFR-ului a vorit cu presa înainte de duelul cu Alkmaar şi i-a lăudat pe olandezi pentru stilul ofensiv şi pentru modul în care se exprimă pe faza de atac, dar a spus că e mai speriat de forma prin care trece CFR Cluj decât de fosta echipă a lui Dorin Rotariu. "Pot să spun că mă sperie, pentru că au un lot foarte bun, tânăr, între 21 şi 28 de ani. 14 jucători de echipă naţională, jucători de clasă, au entuziasm, au tinereţe, au viteză.

Jocul lor de atac, sincer, este unul pe care nu l-am văzut de mult la alte echipe. Trebuie să încerăm să oprim acest joc, dar nici noi nu suntem într-o formă foarte bună în acest moment. Pe mine mai mult mă sperie forma noastră decât cei de la Alkmaar", a spus Dan Petrescu, pentru ca mai apoi să dezvăluie că nu a dormit deloc după înfrângerea cu Rapid.

Petrescu analizat meciul şi a spus că, indiferent de rezultate sau formă, când e la CFR nu are nopţi liniştite. "Mai ales la CFR nu dorm bine, indiferent de scor, de victorie. Tot timpul dorm puţin şi îngrijorat. Dar după ultimul meci a fost mult mai greu, poate se vede şi la faţa mea, nu prea am dormit deloc.

Am încercat să văd unde am greşit şi ce trebuie să fac în continuare, pentru că de aceea m-am întors la CFR, să încerc să readuc echipa unde a fost", a mai spus "Bursucul".

Meciul CFR Cluj - AZ Alkmaaar se joacă joi, 21 octombrie, de la ora 22:00 în Conference League, şi poate fi urmărit LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujalkmaaarconference league 

viewscnt
Articole similare