Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a dezvăluit următoarea destinaţie. Totul sau nimic pentru antrenorul român: ”Asta i-am spus agentului meu”

Dan Petrescu şi-a dezvăluit următoarea destinaţie. Totul sau nimic pentru antrenorul român: ”Asta i-am spus agentului meu”galerie foto

Campionate

Comentarii

Dan Petrescu şi-a anunţat următoarea destinaţie şi spune că pentru ea a refuzat mai multe oferte din fotbalul arab. Fostul antrenor al lui CFR Cluj susţine că a fost aproape să semneze şi cu o echipă din Rusia.

Liber de contract după ce în februarie s-a despărţit de Kayserispor, Dan Petrescu se relaxează în această perioadă. Fostul mare jucător al lui Chelsea susţine că urmăreşte meciurile de la Campionatul European.

În acelaşi timp, Dan Petrescu spune că ţine permanent legătura cu agenţii săi şi a anunţat următoarea destinaţie la care vrea să ajungă. Antrenorul în vârstă de 53 de ani susţine că este un mare admirator al campionatului Rusiei şi este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în fotbalul de acolo.

Dan Petrescu, despre următoarea destinaţie: ”Vreau să mă întorc în Rusia. Altfel, iau o pauză”

Dan Petrescu a antrenat ultima oară la Kayserispor, unde a stat însă doar o lună şi jumătate şi de care s-a despărţit oficial pe 23 februarie. Atunci, antrenorul în vârstă de 53 de ani a decis să ia o pauză şi să aştepte vara pentru a deschide discuţiile cu echipele care-l doresc.

Într-un interviu pentru Sportbox.ru, Dan Petrescu spune că îşi doreşte ca următoarea sa destinaţie să fie campionatul Rusiei, unde spune că s-a simţit excelent. De 4 ori campion al României, fostul mare jucător al lui Chelsea susţine că are pe masă multe oferte din fotbalul arab, dar nu este interesat de ele şi aşteaptă să vină o propunere din Rusia.

Dan Petrescu susţine că a fost foarte aproape ca dorinţa să i se îndeplinească, după ce a negociat cu o mare echipă din campionatul Rusiei, dar până la urmă şefii acelui club au preferat să meargă pe mâna altui antrenor.

”(Cât de la curent eşti cu fotbalul rus?) Destul de mult, urmăresc meciurile şi ştirile, pentru că vreau să mă întorc în Rusia. Am multe oferte din ţările din Golf, dar i-am spus agentului meu că vreau să lucrez în Rusia.

Recent am avut contacte cu unul dintre marile cluburi ruseşti, cineva mi-a promis o slujbă în Rusia, în vară, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor. Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în ţara dumneavoastră

(Care sunt planurile tale?) Acum mă uit la EURO - acesta este evenimentul principal. Dacă e vorba despre carieră, atunci sunt în dialog cu mulţi agenţi, există diverse opţiuni din campionatele din Golful Persic, dar nu mă interesează.

Aş dori să aştept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine”, a mărturisit Dan Petrescu, într-un interviu pentru Sportbox.ru.

Recent, două dintre marile echipe din Rusia şi-a schimbat antrenorul. Este vorba despre ŢSKA Moscova şi Spartak Moscova. Primii au decis să-i dea o şansă lui Aleksei Berezutski, în timp pe la Spartak Moscova a fost numit Rui Vitoria.

Considerat unul dintre cei mai valoroşi antrenori români, Dan Petrescu a antrenat două echipe în Rusia, pe Kuban Krasnodar (decembrie 2009-august 2012 şi iunie-octombrie 2016) şi pe Dinamo Moscova (august 2012-aprilie 2014).

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare