Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a găsit naşul. Un singur antrenor a reuşit să îi administreze tehnicianului campioanei un eşec atât de usturător: „M-a bătut cu patru goluri” | VIDEO

Dan Petrescu şi-a găsit naşul. Un singur antrenor a reuşit să îi administreze tehnicianului campioanei un eşec atât de usturător: „M-a bătut cu patru goluri” | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu deplânge şi el dispariţia lui Ionuţ Popa. La o zi după tragicul eveniment, tehnicianul lui CFR Cluj a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului antrenor.

Dan Petrescu şi-a amintit de omul şi antrenorul care a fost Ionuţ Popa. Acesta din urmă i-a administrat lui Petrescu o înfrângere pe care nu o va uita niciodată. Pe 26 august 2017, pe vremea când Petrescu o antrena pe CFR Cluj şi Popa pe Poli Timişoara, bănăţenii s-au impus cu scorul de 4-3 pe stadionul „Dan Păltinişanu”. A fost un meci în care Poli a condus chiar şi cu scorul de 4-0. 

„Un om extraordinar, carismatic, un antrenor foarte bun, pe unde a fost a făcut treabă, rezultate, e singurul antrenor care m-a bătut cu patru goluri. Nu puteai să te superi pe el, pentru că era aşa de charismatic şi e o pierdere mare pentru sportul românesc şi pentru fotbalul românesc”, a declarat Dan Petrescu.

Ionuţ Popa a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 67 de ani, la Spitaţul Judeţean Arad, acolo unde era internat. Pe 9 iunie, fostul antrenor a suferit un stop cardio-respirator. El a fost transportat de urgenţă la secţia UPU, acolo unde a fost reuscitat şi mutat pe secţia ATI, starea lui fiind foarte gravă.

Problemele de sănătate ale lui Ionuţ Popa au apărut în urmă cu un an şi jumătate, atunci când medicii i-au interzis să mai antreneze. În cariera sa, Popa le-a antrenat pe UTA Arad, FC Bihor, Poli Iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. UTA Arad a fost ultima echipă pe care a pregătit-o.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujionut popa 

viewscnt
Articole similare