Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi la conferinţa de presă. Declaraţii surprinzătoare despre Traore: "A venit direct din copac la noi. Stătea în copac"

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi la conferinţa de presă. Declaraţii surprinzătoare despre Traore: "A venit direct din copac la noi. Stătea în copac"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte intens pentru meciurile cu Sevilla, din 16-imile Europa League, care vor avea loc pe 20 şi pe 27 februarie.

Dan Petrescu a surprins pe toată lumea când a preferat să-i lase în afara listei UEFA pe George Ţucudean şi pe Alexandru Chipciu (DETALII AICI), iar printre cei care au intrat în planurile antrenorului s-a regăsit şi Lacina Traore.

Atacantul şi-a revenit după accidentarea suferită la finalul anului trecut, iar acum este pregătit să joace din nou pentru CFR Cluj.

"Traore a venit din copac la CFR Cluj, ştiţi asta? Din copac. În copac stătea, nu a jucat fotbal de 5 ani. Şi a venit Dan Petrescu şi l-a luat şi a dat gol cu Craiova, a câştigat meciul cu Rennes singur, dacă nici asta nu e recondiţionare, ce mai e?

E competiţia foarte mare la noi în echipă, sunt foarte mulţi atacanţi şi trebuie să decid eu cine e în formă. Chiar ieri m-a sunat Lacina să mă întrebe ce s-a întâmplat. Şi eu zic: <<Ce s-a întâmplat?>>. <<Nu aţi văzut ce scrie în ziar că ne-am certat?>>. <<Nu am văzut>>. Eu sunt foarte dur la antrenamente, ştiu eu ce zic? Eu sunt dur cu toţi.

El e unul dintre jucătorii la care ţin foarte mult, el ţine la mine, avem o relaţie foarte bună. Dacă eram la 40 de ani, sigur luam foc, ţipam, urlam, aşa ziarele scriu ce vor. Din cauza regulii U21, el nu poate să joace. Dar la meciul cu Sevilla dacă va fi sănătos, va juca 100%. Nu mi se pare normal ca o echipă care joacă în primăvara europeană să nu poată să îşi bage echipa cea mai bună în campionat ca să facă o repetiţie pentru meciul cu Sevilla. Ce repetiţie să facă? Repetent, nu repetiţie. Eu mă cert cu jucătorii mereu, asta nu înseamnă că e scandal la CFR" , a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare