Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a pregătit discursul pentru meciul cu Celtic: ”Dacă mai facem un miracol, să le facem statuie jucătorilor”

Dan Petrescu şi-a pregătit discursul pentru meciul cu Celtic: ”Dacă mai facem un miracol, să le facem statuie jucătorilor”
Comentarii

Dan Petrescu este de părere că Celtic Glasgow, adversara din turul 3 al Ligii Campionilor, este favorită fără dubii la calificare. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că jucătorii săi merită o statuie dacă o elimină pe Celtic.

CFR Cluj le-a eliminat până acum pe Astana şi Maccabi Tel Aviv şi Dan Petrescu susţine că sunt rezultate senzaţionale pentru echipa sa. Antrenorul campioanei României susţine însă că surpriza este mai puţin probabilă cu Celtic, despre care spune că este o echipă uriaşă:

”Celtic are o istorie incredibilă, fanii sunt unici. Au fost meciuri amicale la care veneau 25.000, dar nu în ţara lor, în deplasare, în Europa. Odată ce intri în acea bază sportivă te simţi antrenor, fotbalist, om, aş vrea toată România să o viziteze. Ceva senzaţional se întâmplă la Celtic. E o fabrică şi de fotbalişti. Mă pufnea râsul când se zicea că şansele sunt 50-50. Când jucătorii de acolo toţi au salarii peste un milion, au vândut un jucător cu 40 de milioane, dar CFR e mai bună. Iar o presiune pusă aşa, de toată presa de fotbal.

Ne comparăm noi cu Celtic la ceva? Cum a zis şi Hagi ieri, unii jucători de-ai lui au fost întrebaţi ce salariu şi au zis 3.000. Cu 3.000 noi ne luăm pantofi. Ăştia au 100 de milioane buget şi Astana nu are istoricul lui Celtic. Nu poţi să compari Astana cu Celtic. Recunosc, campionatul lor nu e puternic, dar istoria lor spune că au câştigat şi Champions League, spune că sunt foarte puternici şi în campionat, şi în cupele europene.



În niciun caz nu putem spune că şansele sunt egale. Clar favorită este Celtic. Dacă noi vom face o minune cum am făcut în primele două meciuri, chiar dacă nimeni nu vrea să recunoască. Că iar presa spune că e normal că CFR a eliminat Astana şi Maccabi. De ce e normal? Care e motivul? Dacă aveam şi eu buget măcar 10 milioane de transferuri, atunci spuneam şi eu că ne batem 50-50 cu Celtic. CFR încearcă să ia jucători liberi, asta face Dan Petrescu. Şi cu jucătorii liberi am eliminat două echipe mai bune ca noi. Dacă mai facem un miracol, bravo băieţilor, să le facem statuie dacă eliminăm şi Celtic”
, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare