Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, sincer după victoria de la Arad, cu UTA: "Victorie norocoasă. CFR e singura echipă care va câştiga la Arad!"

Dan Petrescu, sincer după victoria de la Arad, cu UTA: "Victorie norocoasă. CFR e singura echipă care va câştiga la Arad!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul victoriei obţinute la Arad, scor 1-0, împotriva UTA-ei.

Dan Petrescu, sincer după victoria de la Arad, cu UTA: "Victorie norocoasă. CFR e singura echipă care va câştiga la Arad!"

CFR Cluj a câştigat la limită la Arad, scor 1-0, după un gol superb marcat de Alexandru Chipciu. Totuşi, în a doua repriză campioana României a fost dominată copios de UTA, care a ratat ocazii uriaşe. La finalul partidei, Dan Petrescu a recunoscut că victoria CFR-ului e norocoasă şi că nu ştie ce altă echipă în afară de CFR va fi capabilă să câştige la Arad.

"Bursucul" vrea să joace mai ofensiv în meciurile viitoare şi să nu mai aibă parte de accidentări când jucătorii merg la echipa naţională.

"O victorie norocoasă, trebuie să recunoaştem. O echipă puternică acasă, în repriza a doua ne-au dominat. Soluţii puţine, banca plină de copii. O victorie fantastică pentru moral, aveam nevoie. Vor veni două meciuri foarte grele, echipa a părut obosită. Un 1-0 incredibil, cred că CFR e singura echipă care va câştiga la Arad. Nici Craiova, nici FCSB, nici Farul nu au câştigat aici. Am rămas impresionat de ce au jucat, merită şi ei felicitări, la fel ca şi jucătorii mei.

Trebuie să creem ocazii, trebuie să mai şi atacăm. Jucăm ce putem, aşteptăm revenirea atacanţilor.

Speră să nu se mai accidenteze pe la echipa naţională. Toţi care pleacă la echipa naţională se întorc accidentaţi!", a spus Dan Petrescu, la finalul meciului UTA - CFR 0-1.

UTA Arad - CFR Cluj 0-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Chipciu, în minutul 27.

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic (Mercioiu ’90), Erico, Benga, Baravykas – Passaglia (Antal ’63), Batha – Ubbink, Miculescu (Isac ’46), Roger – I. Hora. Antrenor: Laszlo Balint

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Bouhenna, Camora – Culio (Cestor ’86), Bordeianu, A. Păun (Ştefan ’76) – Petrila (Gîdea ’86), V. Costache (Boateng ’65), Chipciu. Antrenor: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare