Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, speriat de duelul cu Dinamo! ”Hai să fim serioşi. Eu ştiu ce jucători are acum!”

Dan Petrescu, speriat de duelul cu Dinamo! ”Hai să fim serioşi. Eu ştiu ce jucători are acum!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca ultima etapă a sezonului regular, duminică, împotriva lui Dinamo, iar partida va putea fi urmărită în format video-text, pe telekomsport.ro.

Chiar dacă CFR a părut că şi-a intrat în formă, Dan Petrescu a fost precaut înainte de confruntarea cu echipa din Ştefan cel Mare. Miercuri, CFR a câştigat cu 1-0 în faţa celor de la FC Voluntari şi s-a distanţat la 14 puncte de principala urmăritoare, FCSB. 

După victoria contra ilfovenilor, Dan Petrescu a fost chestionat despre duelul cu Dinamo. Fostul jucător al lui Chelsea a părut precaut şi a spus că îl îngrijorează ultimele transferuri ale lui Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare a profitat de gravele probleme pe care le întâmpină Gaz Metan şi a adus mai mulţi fotbalişti de la echipa ardeleană. 

 ”Hai să fim serioşi. Eu ştiu ce jucători are acum!”

”Hai să fim serioşi. Eu ştiu ce jucători are acum Dinamo. Am jucat cu Mediaş, au venit vreo patru jucători de acolo. Ce am făcut noi în meciul cu Mediaş? I-am bătut în minutul 90. Sunt convins că va fi foarte, foarte greu”, a spus Dan Petrescu.

Dinamo se află pe locul 14 în clasament, cu 17 puncte acumulate, după 29 de meciuri jucate. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1-dinamo 

viewscnt
Articole similare